انتصاب رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک در آموزش و پرورش هرمزگان
هاشم ادیبان به عنوان رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک معرفی شد.

ضیایی در این مراسم با تأکید بر اهمیت آموزش و تربیت در دوران کودکی عنوان کرد: مربیان مراکز پیشدبستانی باید آموزشهای تخصصی لازم را فرا گیرند و فعالیت در این حوزه نیازمند رعایت اصول روانشناسی و تعلیم و تربیت است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد فضای امن و استاندارد برای کودکان، پرهیز از رقابتهای نادرست و توجه جدی به استعدادهای آنان از مهمترین رویکردهای آموزش و پرورش در این بخش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: تعامل با شهرداریها، بهزیستی و دیگر نهادهای اجتماعی میتواند به ارتقای سطح فعالیتهای مراکز کمک کند و استفاده از ظرفیت کارشناسان متخصص در ساختار جدید اداره تعلیم و تربیت کودک ضروری است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تلاشهای هاشم ادیبان و همکاری همه بخشها، این اداره بتواند مأموریتهای خود را با قدرت آغاز کند و نقش مؤثری در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت کودک در استان ایفا نماید.
ارسال نظر