سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

امام جمعه میناب:

مالیات زمانی برای مردم معنا دارد که صرف توسعه میناب شود

امام جمعه میناب با انتقاد از مصرف نشدن مالیات در مسیر پیشرفت میناب تأکید کرد: «تا زمانی که درآمدهای مالیاتی صرف عمران و توسعه شهرستان نشود، نقش مالیات برای مردم ملموس نخواهد شد.»

امام جمعه میناب
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، آیت‌الله محسن ابراهیمی  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته میناب با اشاره به شکست رژیم جعلی در جنگ ۱۲ روزه اظهار داشت: اگر این رژیم بخواهد دوباره اشتباهی کند، ملت ایران و جبهه مقاومت آنها را به نابودی خواهد کشاند.

وی تأکید کرد: اتحاد و همدلی و درایت‌های مقام رهبری انقلاب، عامل شکست دشمن در دستیابی به اهدافش بوده است.

امام جمعه میناب با اشاره به ماه محرم و نقش شهدای کربلا در مسیر ایثار و فداکاری، اظهار داشت: محرم ماه خون بر شمشیر است و ما باید همواره از فداکاری‌های امام حسین (ع) و یارانش درس بگیریم.

وی به مناسبت هفته شهرداران، صنعت و امور مالیاتی نیز تبریک گفت و افزود: مالیات‌های ستانده شده در شهرستان باید صرف عمران شهرستان میناب شود تا شاهد توسعه و پیشرفت در این منطقه باشیم.

آیت‌الله ابراهیمی ضمن تأکید بر لزوم توجه به مسائل اقتصادی و اجتماعی شهرستان، از مسئولان خواست که با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه‌ساز شکوفایی و ترقی میناب باشند و با اتحاد و همدلی، دستاوردهای بیشتری برای مردم رقم بزنند.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، با استناد به آیات قرآن کریم، به بررسی ویژگی‌های قوم یهود پرداخت و آنها را به عنوان قومی که در تاریخ خود ناپایدار و غیرقابل اعتماد بوده‌اند، معرفی کرد.

وی به بررسی ویژگی‌های قوم یهود پرداخت و به استناد از آیات ۱۸۱، ۱۵۵ و ۱۱۲ قرآن کریم، آنها را به عنوان قومی که در تاریخ خود رفتارهای غیرقابل اعتمادی داشته‌اند، معرفی کرد.

ابراهیمی با تأکید بر تأثیر این ویژگی‌ها بر بشریت، گفت: قوم یهود در طول تاریخ با ناپایداری و ظلم، نام خود را در ذهن‌ها حک کرده و از دیرباز به عنوان قومی شناخته می‌شوند که در برخورد با مسائل انسانی و اخلاقی، قابل اعتماد نیستند.

امام جمعه میناب بر لزوم هوشیاری مسلمانان در برابر انحرافات فکری و رفتاری یهودیان تأکید کرد و از جامعه اسلامی خواست که با باور به اصول قرآنی، مبنای مناسبات خود را با دیگر اقوام بر اساس انصاف و عدالت قرار دهند.

وی در پایان سخنان خود به تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص رفتارهای قوم یهود اشاره کرد و افزود: ما باید همواره به یاد داشته باشیم که تاریخ به ما آموخته است که این قوم در پی منافع خود هستند و باید از آنها هوشیار باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه