English

ضربه قاطع پلیس هرمزگان به شبکه‌های قاچاق سوخت در بندر کرگان

با اجرای طرح گسترده مقابله با قاچاق سوخت به فرماندهی سردار علی‌اکبر جاویدان، زیرساخت‌های اصلی قاچاق در بندر کرگان شهرستان میناب منهدم شد.

ضربه قاطع پلیس هرمزگان به شبکه‌های قاچاق سوخت در بندر کرگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان، اعلام کرد: طرح مقابله با قاچاق سوخت با هدف ریشه‌کنی فعالیت‌های سازمان‌یافته در بندر کرگان اجرا شد. در این عملیات، ۱۰ بارانداز و محل دپوی سوخت تخریب و مخازنی با ظرفیت بیش از ۱۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق امحا شد.

فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: در این عملیات، ۶۳۰ مخزن فلزی و پلاستیکی، ۲۰۰ طاقه مشک مخصوص دپو و قاچاق سوخت، و ۱۵۰ هزار متر لوله انتقال سوخت از خشکی به دریا منهدم شد.

جاویدان همچنین از کشف و ضبط اقلامی به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال خبر داد که شامل دو دستگاه خودروی لندکروز قاچاق، چهار موتور خودروی خارجی، یک گیربکس و قطعات لیفتراک است.

سردار جاویدان با اشاره به تبعات گسترده قاچاق سوخت گفت: این پدیده نه تنها به اقتصاد ملی ضربه می‌زند و امنیت انرژی را تهدید می‌کند، بلکه محیط زیست و سرمایه‌های ملی را نیز آسیب‌پذیر کرده و موجب گسترش آسیب‌های اجتماعی در مناطق مرزی می‌شود.

وی تصریح کرد: مقابله با قاچاق سوخت یک مطالبه عمومی و مأموریت اصلی پلیس و دستگاه قضایی هرمزگان است و با حداکثر ظرفیت قانونی و مشارکت سایر دستگاه‌ها برای تأمین توسعه پایدار و امنیت منطقه ادامه خواهد یافت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه