سرخط خبرها
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا در نواحی غربی هرمزگان مورد انتظار است

اداره کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرد: بروز گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا به خصوص در سواحل و جزایر و نواحی غربی استان مورد انتظار است.

هواشناسی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،  بنا به اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان، امروز و فردا پنجشنبه، کماکان تداوم ناپایداری جوی و دریایی در استان پیش بینی می‌شود و به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، وزش بادهای نسبتاً شدید بروی دریا پیش‌بینی می‌شود.

طبق گفته‌های اداره کل هواشناسی هرمزگان،  بروز گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا به خصوص در سواحل و جزایر و نواحی غربی استان مورد انتظار است. در ارتفاعات شمالی استان نیز رشد ابر و وقوع رگبار پراکنده باران محتمل خواهد بود.

براساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی هرمزگان، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان با وزش بادهای نسبتاً شدید شمال غربی تا جنوب غربی مواج خواهد بود. بیشینه سرعت باد به بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۲۰۰ سانتیمتر خواهد رسید.

هواشناسی هرمزگان هشدار داد؛ تمهیدات لازم به ویژه در بنادر غربی و مرکزی و جزایر استان صورت پذیرد و شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری نمایند.

گفتنی است روز جمعه از میزان سرعت باد و تلاطم دریا در مناطق دریایی استان کاسته خواهد شد و در ۲۴ ساعت گذشته نوسانات دمایی بندر شهید رجایی بین ۲۸ تا ۴۰ درجه سلسیوس و نوسانات رطوبتی بین ۳۰ تا ۸۶ درصد و سمت باد غالب، جنوب غربی به ثبت رسیده است و به لحاظ دمایی پایان هفته، کاهش نسبی دما مورد انتظار است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه