ثبت ۱۶۳ رویداد چند قلوزایی در بیمارستان شریعتی بندرعباس

رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شریعتی بندرعباس، از ثبت ۱۶۳ رویداد ولادت حاصل از چند قلوزایی در طول یکسال گذشته در این بیمارستان خبر داد.

خانواده چند قلو
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مریم مرادی رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شریعتی بندرعباس اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، از مجموع پنج هزار و ۳۲۷ واقعه ولادت ثبت شده در بیمارستان شریعتی بندرعباس، تعداد ۱۵۰ واقعه دوقلوزایی، ۹ واقعه سه قلوزایی و یک واقعه پنج قلوزایی به وقوع پیوستهکه در مجموع ۱۶۳ ولادت حاصل از چند قلوزایی بوده است.

وی در ادامه اذعان کرد: از پنج‌هزار و ۳۲۷ نوزاد به دنیا آمده در سال ۱۴۰۳، تعداد ۲ هزار و ۵۳۷ نوزاد دختر و ۲ هزار و ۷۹۰ نوزاد پسر بوده‌اند.

مرادی خاطرنشان کرد: بیمارستان دکتر علی شریعتی بندرعباس، مرکز تخصصی و فوق تخصصی فعال در حوزه زنان و زایمان و نوزادان است که دارای بخش‌های بالینی و پاراکلینیکی، بخش جراحی، بخش پس از زایمان، بخش نوزادان، بخش ICU، بخش NICU، بخش مادران پرخطر، بخش اورژانس، زایشگاه LDR، اتاق عمل، رادیولوژی، آزمایشگاه است.

رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دکتر علی شریعتی بندرعباس افزود: کلینیک این مرکز در شیفت‌های صبح و عصر در درمانگاه‌های زنان، اطفال و نوزادان، بیهوشی، تغذیه، قلب و شنوایی سنجی خدمت‌رسانی می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه