پویش سین هشتم، ساحل پاک در بندرعباس برگزار شد

در راستای ترویج فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست، برنامه «سین هشتم» با حضور جوانان هلال احمر، استاندار هرمزگان و مسئولان محیط‌زیستی در ساحل بندرعباس برگزار شد.

سین هشتم
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، برنامه پاکسازی سواحل بندرعباس با عنوان «سین هشتم» با حضور مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان، استاندار محترم هرمزگان و جمعی از مسئولان و جوانان داوطلب هلال احمر برگزار شد.

مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان بر اهمیت مشارکت جوانان در حفظ محیط‌زیست تأکید کرد و گفت: «جوانان هلال احمر همواره در برنامه‌های مرتبط با حفاظت از محیط‌زیست حضوری فعال دارند. سال گذشته، جمعیت هلال احمر هرمزگان با همکاری سازمان منابع طبیعی، ۱۷۰ هزار اصله درخت کاشت و امسال نیز برنامه کاشت ۲۵۰ هزار اصله درخت را در دستور کار داریم.»

وی در پایان افزود: «ترویج فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست و درختکاری از جمله برنامه‌های مهم جمعیت هلال احمر است که در کنار سایر فعالیت‌های بشردوستانه دنبال می‌شود. امیدواریم با همکاری مردم و نهادهای مرتبط، بتوانیم جامعه‌ای سالم و پایدار برای آیندگان به یادگار بگذاریم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه