سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

حمایت‌های عملی‌تان از فرهنگ و هنر هرمزگان را اعلام کنید

رئیس حوزه هنری استان هرمزگان در نشستی خبری با اعلام عملکرد خود بیشتر از آن‌که پویایی را در این بخش نشان دهد، به‌صورت غیرمستقیم رکود و بی‌توجهی به فرهنگ و هنر در این استان را برجسته کرد.

حوزه+هنری+هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «سعید عبدلی زاده» رئیس حوزه هنری استان هرمزگان اگرچه سال گذشته در همین برهه در میان خبرنگاران حضور یافت و تأکید کرد که سعی دارد تحرک جدیدی با بهره‌گیری از هنرمندان جوان در رشته‌های مختلف ایجاد کند اما تا امسال حتی فراموش کرده بودیم که چنین اداره‌ای و چنین مسئولی در حوزه‌ی فرهنگ و هنر هرمزگان وجود دارد.

عبدلی زاده در آن نشست بیان داشت که تلاش دارد شاخصه‌های هویتی و زیست‌بوم و تاریخ هرمزگان را در آثار هنر انقلاب جدی بگیرد که البته درک این جمله‌بندی هم چندان در توان نگارنده‌ی این قلم نیست اما وعده‌ی نگاه ویژه به مسائل اجتماعی و توانمندسازی هنری هنرمندان، حضور اجتماعی و رسانه‌ای پررنگ در جامعه و تمرکزگرایی فعالیت‌های حوزه هنری با کمک نخبگان فرهنگی و هنری، موضوعاتی است که بلاشک در این یک سال به‌هیچ‌عنوان محقق نشده است.

بااین‌حال در نشست امسال نیز همان رویکرد شعارگونه تکرار شد و وی برجسته‌سازی ارزش‌های انقلاب اسلامی در قالب هنر و همچنین انتقال پیام انقلاب اسلامی در میان هنرمندان جوان را مورد تأکید قرار داد و چند تولید معدود سینمایی، تألیف کتاب و احیای گروه‌های سرود را به‌عنوان عملکرد خود معرفی کرد اما بیان نداشت که دقیقاً نقش این سازمان در این تولیدات چه بوده و چه میزان حمایت مالی از این آثار صورت گرفته است؟! آیا بودجه‌ی تخصیصی و همچنین نحوه‌ی توزیع آن با جایگاه هرمزگان در کشور تناسب دارد؟ یا همچنان باید با این واقعیت که فرهنگ و هنر آخرین اولویت استان است و مدیران بی‌حاشیه و خنثی موردپسندترین فرد برای مدیران ارشد هستند، کنار بیاییم؟

بااین‌حال منتظریم تا این سازمان به‌صورت شفاف‌تر با مردم هرمزگان سخن بگوید و نگذارد کاستی‌ها زیر آمارهای نه‌چندان موثق پنهان شود.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه