English

سید حسین حسینی مطرح کرد؛

ممانعت از صید غیرمجاز یک کار فراسازمانی است

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ممانعت از صید غیر مجاز یک کار فراسازمانی است و در این بین جامعه صیادی نقش اساسی دارند.

ممانعت از صید غیرمجاز یک کار فراسازمانی است

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سید حسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در دیدار با نمایندگان جامعه صیادی هرمزگان و با حضور احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و مدیران ستادی سازمان شیلات ایران برگزارشد اشاره به اینکه اقدامات اولیه خوبی با حمایت احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس و وزارت‌خانه در زمینه سخت و زیان آور محاسبه شدن شغل صیادی شده است گفت: امید است به نتایج خوبی در این زمینه در آینده نزدیک برسیم و شاهد جلب رضایت جامعه صیادی در این باره باشیم.

وی افزود: همه در مجموعه شیلات سراسر کشور خادم و خدمت گذار جامعه و فعالین شیلاتی به ویژه آبزی پروران و صیادان هستیم.

حسینی با تاکید بر استقبال از سرمایه گذاران واقعی در حوزه های آبزی پروری افزود: صیادان سرمایه گذار در زمینه آبزی پروری باید از اولویت ویژه‌ای بهره‌مند شوند.

وی با تاکید بر اهمیت حفظ، نگهداری، اطفای‌حریق و ایمنی در بنادر صیادی بر نقش مدیریت بنادر صیادی در این موضوعات اشاره و عنوان کرد: به دنبال فعالیت اساسی در این زمینه هستیم که گام های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران هرگونه صید غیرمجاز به ویژه ترال و پرساین ماهی غیرمجاز را در سراسر کشور ممنوع خواند و خاطرنشان کرد: ممانعت از صید غیر مجاز یک کار فراسازمانی است، در این بین جامعه صیادی نقش اساسی دارد و نمیتوان کل مشکل اشتغال ساحل نشینان را فقط با صید، صیادی و شیلات حل کرد؛ نیاز است سایر دستگاه ها نیز کمک کنند.

این مقام مسئول افزایش قدرت های موتور را مبنی بر کار کارشناسی و تغیر روش های صید با روش های صید با قدرت انتخاب بالا و صید کیفی خواند و گفت: صید به معنای برداشت از منابع طبیعی است و باید از این سمت به سمت ظرفیت های مناسب آبزی پروری حرکت کنیم.

وی از صید به روش رشته قلاب به عنوان صیدی با روشی مناسب یاد کرد و گفت: باید بپذریم این روش صید مناسب، تمرکز بر روی کیفیت دارد و آسیب های آن به مراتب کمتر از روش های صیادی مرسوم فعلی به ویژه تور است.

در ادامه احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شواری اسلامی با اشاره به اینکه استان هرمزگان ظرفیت های ویژه‌ای در حوزه شیلات به ویژه صید و صیادی برخوردار است گفت: خوشبختانه جایگاه صیادان در استان جایگاه قابل توجه و خوبی دارد که امید است با تلاش های صورت گرفته شاهد مرتفع سازی همه مشکلات پیشروی جامعه صیادی در آینده ای نزدیک باشیم.

بیشتر بخوانید:

پیگیری دغدغه‌های کشاورزان و صیادان هرمزگانی توسط نماینده مجلس

وی تصریح کرد: شاهد رضایت‌مندی جامعه صیادی از مدیریت شیلاتی استان  و کشور هستیم، امیدداریم این رضایت‌مندی در آینده افزایش یابد.

مرادی در این نشست حضور مسئولان کشوری و استانی شیلات در کنار جامعه صیادی را در جهت حل مشکلات مثبت و سازنده خواند.

وی با بیان اینکه پدیده صید غیر مجاز نیاز به درمان و راه گشایی دارد و باید بتوانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم تصریح کرد: افزایش قدرت موتور امروز به عنوان یک نیاز اساسی از سوی همه جامعه صیادی مطرح است و بیانگر این مهم است که قدرت موتور شناورهای صیادی فعلی موجود پاسخگو نیست و نیاز به افزایش قدرت موتور کاملا محسوس است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه