سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

با صعودی ۲۶ پله‌ای؛

آلومینیوم المهدی در میان ۱۰۰ شرکت برتر کشور

شرکت آلومینیوم المهدی بنا بر اعلام سازمان مدیریت صنعتی، با جهشی چشمگیری در میان ۱۰۰شرکت برتر کشور براساس اطلاعات مالی سال۱۳۹۹ قرار گرفت.

آلمینیوم+المهدی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حمید مهتدی مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در تشریح این خبر بیان داشت: سازمان مدیریت صنعتی ایران پس از پایش اطلاعات و بررسی شاخص‌های ۵۰۰شرکت بزرگ کشور، شرکت‌ آلومینیوم المهدی را در میان ۱۰۰شرکت برتر کشور قرار داد.

وی شرکت آلومینیوم المهدی را هفتمین شرکت پیشرو کشور یا هفتمین شرکت با بیشترین رشد رتبه در میان ۵۰۰شرکت مورد ارزیابی معرفی کرد و افزود: بررسی‌کنندگان معیار اصلی در انتخاب شرکت‌های پیشرو را تغییر رتبه طی یک سال عنوان کرده‌اند که شرکت آلومینیوم المهدی با صعودی ۲۶پله‌ای در رتبه هفتم بیشترین صعود قرار گرفت.

مهتدی در ادامه اظهار داشت: امسال ۹شرکت جدید توانستند به جمع ۱۰۰شرکت برتر کشور اضافه شوند که شرکت آلومینیوم المهدی نیز در زمره‌ی آنان قرار داشت و در این فرصت باید از تمام مدیران، مهندسان، کارگران و کارکنان این مجموعه که با تلاش شبانه‌روزی این افتخار را رقم زدند، صمیمانه تشکر کنم.

وی میزان فروش سال۱۳۹۹ شرکت آلومینیوم المهدی را بیش از ۵۲هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پویایی و ایجاد رونق تولید بدون تلاش شبانه‌روزی و پشتیبانی مدیران و مسئولان کشوری و استانی میسر نبود و جا دارد تا این موفقیت را به تمام افرادی که ما را در نیل به این توفیق یاری کردند، تبریک عرض کنم و امیدوارم آلومینیوم المهدی بتواند مایه‌ی افتخار صنایع کشور در بازارهای داخلی و بین‌المللی باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه