سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

آسفالت محور رمشک - فنوج؛ گامی جدید در بهسازی کریدورهای جنوب استان کرمان

سرپرست اداره ‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان از اجرای عملیات آسفالت چهار کیلومتر از محور مواصلاتی رمشک - فنوج به‌عنوان یکی از کریدورهای مهم جنوب این استان خبر داد.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، عطاءالله منوچهری، سرپرست اداره ‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان با تأکید بر این‌که عملیات آسفالت ۱۵ کیلومتر از این محور به‌طول کلی ۲۵ کیلومتر پیشتر اجرایی شده است، گفت: هم‌اکنون عملیات آسفالت چهار کیلومتر از مجموع ۱۰ کیلومتر باقی‌مانده از این مسیر، آغاز شده و بر اساس برنامه‌ریزی اجرای پروژه‌، طی بازه زمانی یک ماه به اتمام می‌رسد.

وی اظهار کرد: به‌طور همزمان و در ادامه این مسیر به طول ۶ کیلومتر، عملیات زیرسازی، احداث و تکمیل ابنیه فنی با روندی مناسب در حال اجرا بوده و پیش‌بینی می‌شود طی بازه زمانی دو تا سه ماه به اتمام برسد.

سرپرست اداره ‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان از این پروژه به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی منطقه یاد کرد که نقش مؤثری در توسعه ارتباطات و رونق اقتصادی جنوب شرق کشور ایفا می‌کند.

به گفته منوچهری، مسیر رمشک - فنوج یکی از محورهای حیاتی جنوب استان کرمان است که شهرستان قلعه‌گنج را از طریق رمشک به شهرستان فنوج در استان سیستان و بلوچستان متصل می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه