English

ثبت ۴۶۶ هزار سفر ناوگان حمل‌ونقل کالا در پایانه بار بندر امام خمینی (ره) طی سال جاری

مدیر پایانه بار بندر امام خمینی (ره) از ثبت ۴۶۶ هزار سفر از این پایانه در هشت‌ماهه سپری شده از سال جاری و افزایش ۲۲ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، سید امید احمدپور، مدیر پایانه بار بندر امام خمینی (ره) با اشاره به ثبت مکانیزه ورود و خروج رانندگان در پایانه بار بندر امام خمینی (ره)، گفت: همچنین در این پایانه مجوز بارگیری برای هر کامیون، یک بار صادر می‌شود.

وی همچنین از اجرای اقدامات عمرانی مانند تعمیر و بازسازی حمام‌ها و موتورخانه، توسعه و تفکیک پارکینگ‌های خودروهای شخصی، بازسازی دیوارهای پیرامونی با هدف افزایش خدمات رفاهی و افزایش کیفیت خدمات این پایانه بار خبر داد.

مدیر پایانه بار بندر امام خمینی (ره) افزود: همچنین با توجه به تردد روزانه بیش از ۴۰۰۰ دستگاه خودروی سنگین و به‌منظور بالابردن ضریب ایمنی پایانه، یک خودروی آتش‌نشانی خریداری شده است.

احمدپور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص عدم پرداخت مبالغ بارنامه، تصریح کرد: در راستای حل اینگونه مسائل، از ابتدای سال جاری ۷۸۰۰ پرونده شکایت رانندگانی که مبلغ بارنامه آن‌ها توسط شرکت‌های حمل‌ونقل پرداخت نشده بود، حل و فصل شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه