سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

آغاز تدوین طرح جامع ایمن‌سازی رینگ کمربندی شهرستان زابل

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از آغاز تدوین طرح جامع ایمن‌سازی رینگ کمربندی شهرستان زابل با هدف اصلاح نقاط پرحادثه و ایمن‌سازی این محور خبر داد.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری در حاشیه بازدید از کمربندی زابل، تقاطع‌ها و نقاط پرحادثه شهرستان‌های زابل و زهک، گفت: رینگ کمربندی زابل که در سال‌های گذشته احداث شده، دارای نواقص و تقاطع‌های پر حادثه بوده و نیازمند اصلاح و ساماندهی است.

وی عنوان کرد: با تدوین طرح جامع ایمن‌سازی رینگ کمربندی زابل و متناسب با اولویت‌بندی فعالیت‌ها، نسبت به ایمن‌سازی تقاطع‌ها، مسیرهای دسترسی و نقاط ورودی و خروجی به این کمربندی بر اساس برنامه زمان‌بندی چند ساله اقدام می‌شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان با اشاره به اصلاح تقاطع‌های رینگ کمربندی زابل با ایجاد دوربرگردان، همسطح‌سازی محور و احداث میدان، تأکید کرد: اصلاح تقاطع این رینگ با محور زابل به زاهدان به‌عنوان پرترددترین نقطه در این مسیر، جزو برنامه‌های دارای اولویت‌ به شمار می‌رود.

اکبری از آغاز عملیات اصلاح نقاط پرحادثه، بلافاصله پس از تهیه طرح جامع ایمن‌سازی رینگ کمربندی شهرستان زابل خبر داد و افزود: پس از آن و بر اساس برنامه زمان‌بندی، نسبت به اصلاح مسیرهای تقاطعی، ورودی و خروجی و محورهای منتهی به زابل اقدام می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به بازدید میدانی از بلوار ورودی شهرستان جزینک در استان سیستان و بلوچستان، گفت: این بلوار نیز دارای نواقصی بوده و بر اساس توافق انجام شده، با مشارکت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تکمیل می‌شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان با اشاره به بازدید از برخی محورها و نقاط پرحادثه در شمال سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: برخی اقدامات اصلاحی بلافاصله آغاز و اجرایی شده و برخی دیگر پس از انجام طرح‌های مطالعاتی، طی بازه زمانی چند ماهه عملیاتی می‌شوند.

اکبری در ادامه سفر به حوزه شمال این استان، از روند اصلاح ورودی پایانه مرزی میلک و زیرساخت‌های آن بازدید و بیان کرد: پایانه مرزی میلک تنها مرز فعال سیستان و بلوچستان با کشور افغانستان است و روزانه بیش از ۲۰۰ دستگاه کامیون از آن تردد می‌کنند و این حجم تردد‌، اهمیت ارتقای زیرساخت‌ها و دسترسی‌های این مرز را دوچندان می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه