سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

تفکر بسیجی راه‌حل عبور از مشکلات و مدیریت بحران است

مشاور وزیر و فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر نقش تفکر بسیجی در مدیریت بحران و عبور از مشکلات و لزوم تشکیل کارگروه‌های تخصصی در پایگاه‌های مقاومت بسیج سازمان‌های تابعه این وزارتخانه تأکید کرد.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، انوشیروان مهری در نشست سراسری فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سراسر کشور، بسیج را نهاد برآمده از انقلاب اسلامی دانست که در دوران دفاع مقدس، عاملیت اصلی مدیریت جنگ بود.

وی تأکید کرد: این تفکر پس از دوران دفاع مقدس نیز در سراسر کشور مشهود بوده و هسته اصلی موفقیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در دوران‌های مختلف، مبتنی بر همین روحیه ایثار و جهاد به دست آمده است.

این مقام مسئول، ورود جدی‌تر بسیج به حوزه‌های تخصصی را یکی از اهداف اصلی فعالیت‌های بسیج وزارت راه و شهرسازی برشمرد و افزود: پایگاه مقاومت بسیج این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه حول دو محور ترویج فرهنگ بسیجی و ایثار و شهادت و پدافند غیرعامل و محورهای تخصصی فعالیت می‌کند.

مهری افزود: با تشکیل کارگروه‌های تخصصی در سازمان‌ها و ادارات زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی، استفاده از ظرفیت‌های درون‌سازمانی و مجموعه وزارتخانه و جذب مشارکت همکاران در حوزه‌های تخصصی، نسبت به شناسایی و رفع مشکلات اهتمام ورزید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درخشش حوزه صنعت حمل و نقل جاده‌ای در ۲۶ آذر ۱۳۶۲، تأکید کرد: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در جنگ ۱۲ روزه نیز خوش درخشید و در سایه ایثار، جهاد و تفکر بسیجی جامعه راهداران و رانندگان، رکورد جابه‌جایی کالاهای اساسی در این ایام به ثبت رسید.

مشاور وزیر و فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تصریح کرد: باید با برخورداری از روحیه، تفکر و فرهنگ بسیجی و آزادگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در مجموعه وزارت راه و شهرسازی، ادارات‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌ها و دیگر سازمان‌های تابعه، نسبت به شناسایی مشکلات و یافتن راه‌حل‌های مؤثری برای حل آن‌ها اقدام کرد.

مشاور وزیر و فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، از تشکیل ساختار منسجم و شبکه‌ای بسیج وزارت راه و شهرسازی خبر داد و گفت: بسیج سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و ادارات زیرمجموعه، یک خانواده هستند. بسیج ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌ها نیز با راهبری و فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج ستاد سازمان، فعالیت می‌کنند. این ساختار شبکه‌ای، باعث ایجاد یک سیستم منسجم و هماهنگ در سطح کشور شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه