سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

محور چالوس و آزادراه تهران - شمال در مقاطعی همچنان پرترافیک هستند

ترافیک وسایل نقلیه در حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و محدوده تونل شماره ۱۸ در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران - شمال سنگین است.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، تردد در مسیرهای رفت و برگشت محورهای هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران - بومهن، آزادراه تهران - پردیس و آزادراه قزوین - رشت و مسیر شمال به جنوب آزادراه تهران - شمال روان است.

گفتنی است، محورهای چالوس، فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت دارای بارش باران در ارتفاعات بوده و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

بر پایه این گزارش درباره وضعیت ترافیکی سایر محورهای مواصلاتی کشور، ترافیک در حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک در آزادراه قزوین - کرج - تهران و حدفاصل پل حصارک تا کمالشهر در آزادراه تهران - کرج - قزوین سنگین است.

همچنین ترافیک وسایل نقلیه در محدوده نسیم‌شهر در آزادراه ساوه - تهران و برخی از مقاطع محور شهریار - تهران سنگین گزارش شده است.

این گزارش حاکی است، باران در برخی از محورهای استان‌های مازندران و گیلان در حال باریدن بوده و برخی از محورهای استان اردبیل دارای بارش باران و مه‌گرفتگی هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه