English

بازنگری در اجرای طرح‌های روسازی راه‌های روستایی متناسب با شرایط و نیاز منطقه‌ای کشور

سرپرست دفتر امور راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای گفت: در راستای بهینه‌سازی الگوهای اجرایی و کاهش هزینه‌های غیرضروری، بازنگری در طرح روسازی راه‌های روستایی از راه شوسه تا آسفالت گرم متناسب با نیاز منطقه در دستور کار این سازمان قرار گرفته و در حال مطالعه و بررسی است.

بازنگری در اجرای طرح‌های روسازی راه‌های روستایی متناسب با شرایط و نیاز منطقه‌ای کشور
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، فیروز قیاسی، سرپرست دفتر امور راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای، اظهار کرد: در حالی بر اساس آئین‌نامه‌ها، اجرای یک لایه آسفالت گرم به ضخامت ۶ سانتی‌متر برای محورهای روستایی پیش‌بینی شده که بررسی‌های کارشناسی و مطالعات تطبیقی نشان می‌دهد اجرای این شیوه آسفالت در همه مناطق و شرایط ضرورتی نداشته و می‌توان متناسب با شرایط ترافیکی و اقلیمی هر منطقه، شیوه‌های متنوع‌تری را در دستور کار قرار داد.

وی بیان کرد: از این‌رو متناسب با میزان ترافیک، نوع خاک، اقلیم و نیاز منطقه و توجیه اقتصادی گزینه‌هایی مانند راه شوسه، اجرای یک لایه بیس و اندود قیری، آسفالت سطحی و در برخی موارد نیز آسفالت گرم قابل تعریف و پیشنهاد است.

سرپرست دفتر امور راه‌های فرعی و روستایی با تأکید بر این‌که تنوع در روش‌های اجرا، به کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و ارتقاء ایمنی تردد می‌انجامد، افزود: در این راستا، مطالعات و تهیه کاتالوگ‌محور طرح‌های روسازی راه‌های روستایی در حال انجام است و پس از تکمیل بررسی‌ها و اخذ تائیدیه‌های فنی، به ادارات‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌های کشور ابلاغ خواهد شد.

قیاسی عنوان کرد: با توجه به سهم قابل توجه آمار وقوع سوانح جاده‌ای در سال‌های اخیر، کاهش تصادفات یکی از اهداف کلیدی اجرای این طرح بوده و امید است، موجب برداشتن گام‌های مؤثری در ارتقاء ایمنی، بهینه‌سازی منابع و هزینه‌های نگهداری شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه