سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

آغاز پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی از یکم اسفند ماه

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: از یکم اسفند ماه، پیش‌فروش اینترنتی و حضوری بلیت سفرهای نوروزی ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری کشور از طریق وب سایت‌های عرضه بلیت و مراجعه حضوری مسافران انجام می‌شود.

راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، داریوش باقرجوان، مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، با اشاره به اجرای طرح سفرهای نوروزی از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه، اظهار کرد: با آغاز پیش‌فروش اینترنتی از یکم اسفند ماه، مسافران می‌توانند نسبت به تهیه بلیت و برنامه‌ریزی سفرها در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ اقدام کنند.

وی بیان کرد: به منظور تسهیل در دسترسی مسافران، همه ظرفیت‌‌های عرضه بلیت ناوگان فعال در کشور در بسترهای اینترنتی و از طریق وب‌سایت‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل و نقل عمومی فعال خواهد شد.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر عنوان کرد: مسافران بر اساس ظرفیت باقی‌مانده عرضه بلیت می‌توانند با مراجعه حضوری به پایانه‌ها نسبت به تهیه بلیت سفرهای نوروزی اقدام کنند، البته خرید اینترنتی و برنامه‌ریزی دقیق سفر مورد تاکید و توصیه است.

باقرجوان تاکید کرد: در صورت وجود تقاضای مازاد بر ظرفیت‌های جاری در مسیرهای جاده‌ای، شرکت‌های حمل و نقل با احصاء میزان تقاضای مسافران و دایر کردن سرویس‌های فوق‌العاده، نسبت به جابه‌جایی مسافران اقدام خواهند کرد.

وی از فعال‌سازی سامانه رزرواسیون در ذیل سامانه‌های فروش اینترنتی بلیت خبر و ادامه داد: در صورت بالا بودن میزان تقاضا و تکمیل ظرفیت سفرها، پس از ثبت تقاضای مسافران، با راه‌اندازی سرویس‌های جدید به تقاضا دهنده بلیت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر خاطرنشان کرد: با توجه به بالا بودن میزان تقاضا از مبادی سفر در روزهای نخست ایام نوروز و افزایش تقاضای خرید بلیت در مسیرهای بازگشت طی روزهای منتهی به پایان تعطیلات نوروزی، باید نسبت به مدیریت سفرها و خدمات‌رسانی بهینه به مسافران برنامه‌ریزی شود.

باقرجوان از رعایت ایمنی تردد به عنوان مهمترین مولفه سفرهای حمل و نقل عمومی یاد و به رانندگان توصیه و تأکید کرد با توجه به تجارب، مهارت‌ها و آموزش‌هایی که فرا گرفته‌اند، نسبت به رعایت اصول ایمنی و سپری کردن نوروز بدون تصادف اهتمام ورزند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه