بلیت سفرهای جادهای اربعین حسینی امسال به صورت پیش فروش است
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای اعلام کرد:با توجه به نزدیک تر شدن به ایام اربعین حسینی زیرساختهای فروش اینترنتی یا رزرو برای رفت و بازگشت زائران نیز در حال ایجاد است و زائران در این خصوص باید بلیت خود را از قبل تهیه کنند.

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راهداری، داریوش باقرجوان مدیرکل دفترحمل و نقل مسافر این سازمان ، در جریان بازید رییس پلیس راه کشور از زیرساخت های مرز مهران اظهار کرد: رایزنیهای لازم با استانها و تشکلهای صنفی برای جابجایی مسافران در ایام اربعین حسین انجام خواهد شد.
وی افزود: در ایام اربعین حسینی ۵۸ درصد زائران در مسیر رفت مرز مهران را انتخاب می کنند و در مسیر برگشت این میزان به ۶۹ درصد افزایش می یابد.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر بیان کرد: هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه ناوگان پلاک عمومی برای جابجایی زوار در اربعین حسینی اماده است، به طور متوسط چهار هزار و ۲۰۰ سرویس جابجایی در روزهای اوج انجام می گیرد که اگر زمان سیر را سه روز در نظر گرفته شود در مجموع به پنج هزار و ۱۰۰ اتوبوس دیگر نیاز است که تدابیر لازم در این خصوص اعمال خواهد شد.
باقرجوان تاکید کرد: در خصوص تهیه بلیت ،زائران اربعین باید از قبل مسیر رفت و برگشت خود را تهیه کنند.
وی اضافه کرد: هدف از بازدیدها هماهنگی و برنامهریزی های لازم در خصوص اجرای هرچه باشکوهتر طرح جابجایی زائران اربعین حسینی و آشنایی هر چه بیشتر نیروهای اعزامی با مسئولیتهای مرتبط و جریان ترافیکی ناوگان، زائران، بهرهگیری حداکثری از ظرفیت مکان دپوی ناوگان اتوبوسی، نحوه استقرار و شیفت بندی نیروها در پارکینگ برکت است.
ارسال نظر