سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

در جریان بازرسی از شرکت های هواپیمایی صورت گرفت؛

فعالیت چهار خلبان تعلیق شد

یک مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری از تعلیق فعالیت ۴ خلبان و تذکر به ۲ شرکت هواپیمایی در پی عدم اجرای دقیق مقررات هوانوردی خبر داد.

سازمان هواپیمایی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت: سازمان هواپیمایی کشوری جهت حفظ ایمنی پروازها و ارتقا کفیت خدمات ارائه شده از طرف شرکت های هواپیمایی همواره بازرسی های دقیق برنامه ای و غیر برنامه ای را به صورت معمول انجام می دهد.

محمدجواد تقوایی افزود: این بازرسی ها در سه کلاس صلاحیت های فردی، قابلیت ناوگان و تجهیزات و تاییدیه های سازمانی و فرآیندی اجرا می شود که در صورت بروز هر گونه شواهدی مبنی بر عدم انطباق با مقررات و رویه های مصوب، اقدام اصلاحی لازم و یا محدودیت متناسب از طرف سازمان هواپیمایی کشوری مطرح می شود.

وی تصریح کرد: بدین ترتیب، سازمان هواپیمایی کشوری تلاش داشته تا در شرایط مختلف از جمله افزایش تقاضای پرواز و یا محدودیت در امکانات و تجهیزات، ایمنی پرواز مورد مصالحه قرار نگیرد.

تقوایی افزود: در همین رابطه، با تشدید بازرسی و ارزیابی ها از شرکت های هواپیمایی، با مشاهده مواردی از عدم رعایت دقیق برخی استانداردها توسط چند تن از خلبانان و مدیران دو شرکت هواپیمایی در نتیجه افزایش فشارهای بازرگانی و یا به دلایل محیطی دیگر، سازمان هواپیمایی کشوری در ابتدا فعالیت پروازی این خلبانان را متوقف و پس از انجام بررسی های بیشتر ضمن تذکر به این شرکت های هواپیمایی و طرح اقدام اصلاحی یا محدودیت متناسب، اختیارات معلم خلبانی و ممتحنی چهار نفر از خلبانان و مدیران مربوطه را نیز به صورت دایمی و سه تا شش ماه تعلیق کرد.

معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشان کرد: معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری ضمن تاکید بر اولویت حفظ ایمنی در همه شرایط، اعلام می دارد که با هدف حفظ و ارتقاء ایمنی پروازها، نظارت های سازمان بر عملکرد کلیه فعالان صنعت هوانوردی کشور تشدید خواهد شد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه