سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

اخلاق، انصاف، تقوا، انسجام و وحدت ملی باید در لایه‌های مختلف کشور نهادینه شود

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: اخلاق، انصاف، تقوا، انسجام و وحدت ملی باید در لایه‌های مختلف کشور نهادینه شود و آحاد جامعه باید با فداکاری و مجاهدت شبانه‌روزی در آبادانی کشور تلاش کنند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، آیت‌الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی» روز پنجشنبه در کلاس تفسیر قرآن کریم در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: ملت بصیر و زمان شناس ایران اسلامی یکبار دیگر در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پایبندی خود به نظام اسلامی را به منصه ظهور گذاشت و رئیس جمهوری منتخب وظیفه دارد به پاس این حضور پرشور مردم حل مشکلات اقتصادی و معیشتی ملت را سرلوحه امور قرار دهد.

وی ادامه داد: کشور ایران از ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف برخوردار است و رئیس جمهوری منتخب با توکل به خدا، برنامه‌های کارشناسانه و جذب نیروهای کاردان، پاکدست و باتقوا در بخش‌های مختلف دولت، مسیر توسعه کشور را فراهم کند .

امام جمعه اراک به همکاری مجلس شورای اسلامی با دولت منتخب تاکید کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به همکاری مجلس با دولت برای تشکیل هرچه زودتر کابینه دولت چهاردهم تأکید کردند و نمایندگان مردم باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: اخلاق، انصاف، تقوا، انسجام و وحدت ملی باید در لایه‌های مختلف کشور نهادینه شود و آحاد جامعه باید با فداکاری و مجاهدت شبانه‌روزی در آبادانی کشور تلاش کنند.

وی به حمایت همگانی از دولت چهاردهم و رئیس جمهور منتخب تاکید کرد و ادامه داد: ملت ایران اسلامی باید با حفظ وحدت و انسجام ملی در جهت خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان حرکت کنند و دست در دست یکدیگر برای آبادانی میهن اسلامی تلاش کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر