تعیین تکلیف حدود ۶ هزار هکتار از اراضی بانک زمین در میانکاله

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تعیین تکلیف حدود ۶ هزار هکتار از اراضی بانک زمین در میانکاله خبرداد.

به گزارش خبرگزاری موج، رضا دوستی ایرانی گفت: موضوع احیای اراضی منابع ملی و دولتی از زاغمرز تا شهرستان گلوگاه با وسعت ۱۸ هزار هکتار است که بیش از ۱۲ هزار هکتار آن به محیط زیست مازندران بازگشت و ۶ هزار هکتار مانده است و سند به نام بانک زمین است.

وی افزود: بخش آبگیر این زمین‌ها با اجرای زهکش باید احیا شود.

دوستی ادامه داد: قبل از راه‌اندازی شرکت بانک زمین، بخش عمده‎ای از اراضی ملی و دولتی توسط مردم بومی در کارهای مختلف کشاورزی مانند اراضی شالیزاری، دامداری، باغ‎داری و گندم‎زاری استفاده می‎شد و اکنون برای اجرای طرح احیا و واگذاری اراضی بانک زمین، بهره‎برداران نسبت به این فعالیت معترض هستند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: بهره‌برداران معتقد هستند در حال بهره‎برداری از زمین‌های کشاورزی هستند و اگر بخش دولتی بخواهد این زمین‌ها را ساماندهی و احیا کنند ممکن است زمین به دست آنها نیفتد.

دوستی خاطرنشان کرد: احیای زمین‌های شور و آبگیر منطقه به‌طور جدی پیگیری می‌شود و بخشی از این زمین‌ها که در اختیار بانک زمین قرار دارد و شور و دچار آب‌گرفتگی است احیا می‌شود.

وی با بیان اینکه باید بهره‌برداران منطقه را توجیه کنیم اجرای طرح یکپارچه‌سازی اراضی حق بهره‌برداری است و مالکیت نیست، ادامه داد: در مازندران تمامی مسؤولان بر این عقیده هستند این طرح اجرایی شود و برای اجرای آن کارها باید کارشناسی شده باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه