سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

تعیین تکلیف حدود ۶ هزار هکتار از اراضی بانک زمین در میانکاله

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تعیین تکلیف حدود ۶ هزار هکتار از اراضی بانک زمین در میانکاله خبرداد.

به گزارش خبرگزاری موج، رضا دوستی ایرانی گفت: موضوع احیای اراضی منابع ملی و دولتی از زاغمرز تا شهرستان گلوگاه با وسعت ۱۸ هزار هکتار است که بیش از ۱۲ هزار هکتار آن به محیط زیست مازندران بازگشت و ۶ هزار هکتار مانده است و سند به نام بانک زمین است.

وی افزود: بخش آبگیر این زمین‌ها با اجرای زهکش باید احیا شود.

دوستی ادامه داد: قبل از راه‌اندازی شرکت بانک زمین، بخش عمده‎ای از اراضی ملی و دولتی توسط مردم بومی در کارهای مختلف کشاورزی مانند اراضی شالیزاری، دامداری، باغ‎داری و گندم‎زاری استفاده می‎شد و اکنون برای اجرای طرح احیا و واگذاری اراضی بانک زمین، بهره‎برداران نسبت به این فعالیت معترض هستند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: بهره‌برداران معتقد هستند در حال بهره‎برداری از زمین‌های کشاورزی هستند و اگر بخش دولتی بخواهد این زمین‌ها را ساماندهی و احیا کنند ممکن است زمین به دست آنها نیفتد.

دوستی خاطرنشان کرد: احیای زمین‌های شور و آبگیر منطقه به‌طور جدی پیگیری می‌شود و بخشی از این زمین‌ها که در اختیار بانک زمین قرار دارد و شور و دچار آب‌گرفتگی است احیا می‌شود.

وی با بیان اینکه باید بهره‌برداران منطقه را توجیه کنیم اجرای طرح یکپارچه‌سازی اراضی حق بهره‌برداری است و مالکیت نیست، ادامه داد: در مازندران تمامی مسؤولان بر این عقیده هستند این طرح اجرایی شود و برای اجرای آن کارها باید کارشناسی شده باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه