سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است

تعاونی‌های مازندران ۱۴۲ میلیون دلار از صادرات سال گذشته را محقق کردند

معاون هماهنگ‌کننده اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به پتانسیل عظیم اقتصاد مشارکتی در استان، از پرداخت ۰/۷ همت تسهیلات به تعاونی‌ها خبر داد و بر ضرورت حمایت ویژه از کشاورزان و دامداران خسارت‌دیده از سیل تأکید کرد.

شورای تعاون
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، جلسه شورای تعاون استان، معاون هماهنگ‌کننده اقتصادی استاندار مازندران گفت: از مجموع ۴۰۰ میلیون دلار صادرات سال گذشته استان، ۱۴۲ میلیون دلار توسط تعاونی‌های مازندران محقق شده است.

تولایی همچنین تصریح کرد که در دولت کنونی یک ممیز هفت دهم همت تسهیلات در قالب حمایت‌های مالی به تعاونی‌های استان پرداخت شده است.

وی بر آمادگی کامل دستگاه اجرایی برای حمایت ویژه از کشاورزان و دامدارانی که در اثر سیل‌های اخیر دچار خسارت شده‌اند، تأکید کرد.

تولایی با اشاره به چالش‌های اداری، روند فعلی صدور مجوز‌ها را در سطح استانی و ملی غیرمنطقی ارزیابی کرد و بر لزوم بازنگری در این فرآیند‌ها تأکید نمود.

 

رفع موانع پیش روی تعاونی‌ها

عباسی، نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه هدف نهایی تعاونی‌ها باید افزایش تولید، اشتغال‌زایی و سودآوری باشد، خواستار رفع سریع موانع پیش روی تعاونی‌ها توسط مسئولین مربوطه شد.

حسینی شیروانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: مازندران در رتبه نخست تشکیل تعاونی‌ها در سطح کشور قرار دارد که در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در ۸ هزار تعاونی استان مشغول به فعالیت هستند که این امر نشان‌دهنده پتانسیل عظیم این استان در حوزه اقتصاد مشارکتی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه