سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کشف انبار احتکاری ۳ هزار میلیاردی مواد پلیمری و ظروف یکبارمصرف در ساری

فرمانده انتظامی استان مازندران از کشف ۵۰ تن مواد اولیه پلیمری و ۳۵۰ هزار عدد ظروف یکبارمصرف احتکاری به ارزش ۳ هزار میلیارد ریال در جریان بازرسی از یک انبار واحد صنعتی در شهرستان ساری خبر داد.

سردار مفخمی فرمانده انتظامی مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سردار حسن مفخمی شهرستانی با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی شرایط اخیر و محدودیت‌های بازار مواد اولیه پلیمری، عده‌ای از افراد سودجو اقدام به احتکار مواد اولیه برای ایجاد التهاب در بازار و افزایش قیمت کالاهایی نظیر لوله‌های پلیمری و ظروف یکبارمصرف کردند که مقابله با این پدیده به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی، یک واحد صنعتی تولید لوازم یکبارمصرف را در شهرستان ساری که اقدام به نگهداری و احتکار حجم بالایی از مواد اولیه و محصولات تولیدی کرده بود، شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی مرجع قضایی و همراهی کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار این واحد صنعتی، ۵۰ تن مواد اولیه پلیمری و ۳۵۰ هزار عدد ظروف یکبارمصرف احتکارشده و فاقد ثبت در سامانه جامع انبارها را کشف کردند.

سردار مفخمی با اشاره به اینکه ارزش ریالی اموال مکشوفه توسط کارشناسان بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

وی همچنین تأکید کرد پلیس با تمام توان با محتکران و اخلالگران نظام اقتصادی برخورد خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه