رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران خبر داد؛
کشف ۳ رأس دام سنگین قاچاق ۱۰ میلیاردی در شرق مازندران
رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف ۳ رأس دام سنگین در طرح تشدید مقابله با قاچاق کالا و جلوگیری از خروج غیرمجاز دام زنده، به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شرق این استان خبر داد.
، سرهنگ علی داداشتبار با اعلام این خبر گفت: در اجرای طرح تشدید مقابله با قاچاق کالا با محوریت پیشگیری از قاچاق دام و احشام، طرح استانی مبارزه با قاچاق و خروج غیرمجاز دام زنده در دستور کار کارشناسان اداره اطلاعات و عملیات پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.
وی افزود: در جریان این مأموریت، مأموران اداره اطلاعات و عملیات پلیس امنیت اقتصادی در شرق مازندران یک دستگاه خودرو نیسان حامل احشام زنده را که از مبدا استان گلستان به مقصد مازندران و بدون مجوز دامپزشکی در حال حرکت بود، شناسایی و توقیف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران با اشاره به کشف ۳ رأس دام سنگین قاچاق و فاقد مجوز حمل از خودروی مورد نظر، تصریح کرد: کارشناسان مربوطه ارزش این احشام را بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند و راننده خودرو پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
ارسال نظر