معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:

یارانه مراکز نگهداری کودکان بهزیستی افزایش یافت

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه افتتاح مرکز شبانه‌روزی نگهداری کودکان و نوجوانان بهزیستی در ساری از افزایش یارانه مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان و توسعه حمایت‌های خانوادگی و اجتماعی از جامعه هدف بهزیستی خبر داد.

کودکان بهزیستی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سید حسن موسوی چلکی در حاشیه افتتاح مرکز شبانه‌روزی نگهداری کودکان و نوجوانان بهزیستی در ساری اظهار داشت: به‌منظور حمایت از خیرین، یارانه مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان بهزیستی تا ۷۰ درصد و حمایت از حامیان کودکان و نوجوانان بهزیستی در خانواده تا ۹۰ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: مادرانی که نوزاد سه‌قلو دارند نیز می‌توانند با حمایت بهزیستی، یک نفر را به عنوان کمک‌مادر در منزل به‌کارگیری کنند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از اجرای طرح «دستان مهربانی» از ۲۹ تیرماه امسال در ۹۷ مرکز شهری کشور خبر داد و گفت: در این طرح، سالمندان و کودکان و نوجوانان مراکز بهزیستی با عنوان پدر و مادربزرگ معنوی، ارتباط بین‌نسلی و تبادل مهربانی را تجربه می‌کنند.

موسوی چلکی ادامه داد: طرح ملی سنجش سلامت روان برای افراد بالای ۱۸ سال با هدف ارائه خدمات مداخله‌ای پسا جنگ اجرا شد که مازندران در اجرای این طرح، استان پیشرو کشور بوده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح غربالگری سلامت جسمی کودکان و نوجوانان بهزیستی نیز با همکاری وزارت بهداشت در ۷۰۰ مرکز در حال اجراست.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۵ هزار فرزند بهزیستی در جمع خانواده‌ها زندگی می‌کنند، تصریح کرد: ۱۸ هزار فرزند بهزیستی توسط خانواده‌ها حمایت می‌شوند و ۱۰ هزار کودک و نوجوان نیز در مراکز نگهداری تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند.

مدیرکل بهزیستی مازندران نیز در این آیین گفت: ۲۰ مرکز غیردولتی نگهداری کودکان و نوجوانان بالای ۳ سال تا ۱۸ سال و یک مرکز دولتی نگهداری کودکان زیر ۳ سال در استان فعال است.

رقیه رحمانی افزود: حدود ۲۰۰ کودک و نوجوان بهزیستی در مراکز استان با هدف ایجاد محیطی امن، هدایت، حمایت و آموزش مهارت‌های زندگی و فردی، در مسیر تقویت مسئولیت‌پذیری، اعتماد به نفس، عزت‌نفس و استقلال، با کمک خیرین و نظارت مستمر بهزیستی نگهداری می‌شوند.

وی یادآور شد: مرکز شبانه‌روزی کودکان و نوجوانان ساری در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع و با حمایت خیرین ساروی و صرف بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای نگهداری و آموزش ۱۰ فرزند بهزیستی آغاز به کار کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه