سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

مدیرکل شیلات مازندران:

۵ قطعه ماهی خاویاری پس از «میکروسزارین» به دریای خزر بازگشتند

مدیرکل شیلات مازندران از رهاسازی موفقیت‌آمیز پنج قطعه ماهی خاویاری قره‌برون (تاس‌ماهی) پس از انجام عمل میکروسزارین در دریای خزر خبر داد.

پرورش ماهیان خاویاری
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،نیما حسین‌زاده  در حاشیه مراسم رهاسازی این ماهیان اظهار داشت: این پنج قطعه ماهی خاویاری، نخستین گروه از ماهیان خاویاری هستند که پس از انجام عمل «میکروسزارین» یا همان تکثیر مصنوعی، بازتوانی شده و با هدف ادامه حیات و امکان تکثیر طبیعی، به زیستگاه اصلی خود بازگشتند.

وی با اشاره به تغییر رویکرد در مدیریت ذخایر آبزیان افزود: پیش از این، ماهیان خاویاری پس از استحصال تخم و انجام تکثیر مصنوعی، کشتار می‌شدند؛ اما با روش‌های نوین، اکنون امکان بازگرداندن آن‌ها به دریا فراهم شده است.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه از هر ماهی خاویاری بسته به سن و وزن آن، می‌توان بین چند هزار تا دو میلیون تخم استحصال کرد، تصریح کرد: سلامت این ماهیان پیش از رهاسازی توسط کارشناسان پژوهشکده اکولوژی دریای خزر و دامپزشکی استان مورد تأیید قرار گرفته است.

در ادامه این مراسم، محمود قبادی، مدیرکل بازسازی و حفاظت ذخایر ژنتیکی آبزیان کشور، نیز با اشاره به ضرورت پایش این گونه‌ها گفت: تمامی ماهیان رهاسازی شده دارای تگ یا نشان الکترونیکی هستند و هدف از این نشانه گذاری، رصد و پایش وضعیت ماهیان و مشخص نمودن اقدامات ایران در میان کشورهای حاشیه دریای خزر برای صیانت از این گونه ارزشمند است.

گفتنی است ماهیان خاویاری که از آن‌ها به عنوان "فسیل‌های زنده" یاد می‌شود، گنجینه‌ای ارزشمند و منحصر‌به‌فرد در دریای خزر محسوب می‌شوند که حفاظت از نسل آن‌ها اهمیت ملی و بین‌المللی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه