مرحله نهایی رقابت‌های دانش‌آموزی قرآن سه‌شنبه برگزار می‌شود

مرحله نهایی مسابقات دانش‌آموزی همخوانی قرآن کریم و مدیحه‌سرایی روز سه‌شنبه ۱۲ خردادماه در دو نوبت پسران و دختران برگزار می‌شود و پس از پایان این مرحله، میزبان داوری حضوری و فرآیند نهایی ارزیابی گروه‌ها مشخص خواهد شد.

جزء خوانی قرآن کریم در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مرحله نهایی مسابقات دانش‌آموزی همخوانی قرآن کریم و مدیحه‌سرایی روز سه‌شنبه ۱۲ خردادماه برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه اعلام شده، دانش‌آموزان پسر از ساعت ۸ تا ۱۲ و دانش‌آموزان دختر نیز در همان روز از ساعت ۱۴ تا ۱۸ با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

مسابقات مقدماتی این دوره از رقابت‌ها در بخش همخوانی قرآن کریم و مدیحه‌سرایی از ۲۷ تا ۳۰ دی‌ماه سال گذشته با حضور ۶۴ گروه برگزار شد که از این تعداد، ۳۲ گروه دخترانه و ۳۲ گروه پسرانه بودند.

این دوره از مسابقات به دلیل محدودیت‌های موجود برای برگزاری تجمعی، به‌صورت غیرمتمرکز و در استان‌ها برگزار شده است.

جاسم حسینی‌زاده، معاون اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، اعلام کرد: پس از اتمام این مرحله، میزبان مرحله داوری حضوری مشخص خواهد شد و داوری نهایی مسابقات انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه