بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در سیمرغ پرداخت شد

رئیس کمیته امداد شهرستان سیمرغ از پرداخت بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به ۸۲ نفر از متقاضیان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بخش عمده این تسهیلات به مددجویان تحت حمایت این نهاد اختصاص یافته است.

مصلحی رئیس کمیته امداد سیمرغ
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،سیدجواد مصلحی رئیس کمیته امداد شهرستان سیمرغ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به ۸۲ نفر از متقاضیان در این شهرستان پرداخت شده است.  

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد دریافت‌کنندگان این تسهیلات از مددجویان کمیته امداد بوده‌اند، افزود: مابقی تسهیلات نیز به متقاضیان غیرمددجو اختصاص یافته است.  

مصلحی با بیان اینکه این اعتبارات از محل سرفصل‌های جزء ۱ و ۲ و صندوق امداد ولایت تأمین شده است، تصریح کرد: این وام‌ها از طریق بانک‌های عامل و صندوق امداد ولایت پرداخت شده که جا دارد از همکاری این مجموعه‌ها قدردانی شود.  

رئیس کمیته امداد سیمرغ خاطرنشان کرد: این تسهیلات در حوزه‌های مختلفی از جمله دامپروری، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی پرداخت شده است.  

وی گفت: در حال حاضر ۹۰۵ خانوار در شهرستان سیمرغ تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند و از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه