سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

۳۰۰ زندانی مازندرانی واجد شرایط آزادی هستند

مدیرعامل ستاد دیه کشور در نشست با رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به تحقق کامل برنامه پنج‌ساله این ستاد در استان، از رشد چشمگیر عملکرد ستاد دیه مازندران در زمینه پذیرش اعسار، گذشت شکات و تأمین بدهی زندانیان خبر داد.

نشست  مدیرعامل ستاد دیه کشور با رئیس کل دادگستری مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،علی شمس مدیرعامل ستاد دیه کشور در نشست با رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه اهداف پنج‌ساله ستاد دیه در این استان به‌طور کامل محقق شده است، گفت: عملکرد ستاد دیه مازندران بسیار مطلوب بوده و در بخش‌هایی مانند پذیرش اعسار، جلب گذشت شکات و تأمین بدهی زندانیان، رشد قابل‌توجهی داشته است.  

وی با تقدیر از فعالیت‌های نمایندگی ستاد دیه در مازندران، افزود: در حال حاضر بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در استان وجود دارد که حدود ۳۰۰ نفر از آنان واجد شرایط بهره‌مندی از حمایت‌های ستاد دیه هستند.  

شمس وضعیت جذب کمک‌های مردمی و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در استان مازندران طی سال گذشته را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: مشارکت خیرین در این زمینه، نقش موثری در کاهش جمعیت کیفری و بازگرداندن سرپرستان خانواده‌ها به جامعه داشته است.  

در ادامه این نشست، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران با تقدیر از خدمات دست‌اندرکاران ستاد دیه کشور و استان، اظهار کرد: خدمت در ستاد دیه و کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اقدامی انسانی، ارزشمند و قابل تقدیر است.  

وی با اشاره به اینکه بسیاری از زندانیان چشم‌انتظار کمک خیرین و مساعدت مسئولان برای رهایی از حبس هستند، افزود: نگاه مجموعه قضایی استان کاهش جمعیت کیفری و کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از طریق ظرفیت‌های قانونی موجود است و دادگستری مازندران از هر فرصتی در این زمینه استفاده می‌کند.  

رئیس کل دادگستری مازندران همچنین با تقدیر از عملکرد مدیرکل زندان‌های استان و مدیر نمایندگی ستاد دیه مازندران، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی استان با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی و اجتماعی، در مسیر آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و حمایت از خانواده‌های آنان گام برمی‌دارد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه