سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

کودکان رفتارهای نادرست والدین را بازتولید می‌کنند

کارشناسان حوزه مشاوره و مددکاری اجتماعی اعلام کردند که بسیاری از رفتارهای پرخطر و نامطلوب کودکان از شیوه‌های نادرست والدین در برخورد با آن‌ها ناشی می‌شود و کودکان به‌طور مستقیم الگوهای رفتاری پدر و مادر خود را در تعاملات روزمره تقلید می‌کنند.

راه‌اندازی مجتمع تخصصی آموزشی کودکان «دانستان»
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، کارشناسان اداره مشاوره و مددکاری اجتماعی آرامش مازندران با اشاره به اهمیت نقش والدین در شکل‌گیری شخصیت کودکان تأکید کردند که بسیاری از رفتارهای منفی کودکان نتیجه آموزش‌های ناخواسته و ناآگاهانه پدر و مادرهاست.

بنابر این گزارش، زمانی که والدین در مواجهه با خرابکاری یا بی‌نظمی کودک با فریاد و جیغ واکنش نشان می‌دهند، کودک می‌آموزد که جیغ‌زدن ابزار مؤثری برای رسیدن به خواسته‌هاست و همین الگو در رفتارهای آتی او تکرار می‌شود.

کارشناسان همچنین هشدار دادند که گرفتن وسایل از دست کودک با زور به او پیام زورگویی می‌دهد و ممکن است موجب تکرار همین الگو در روابط کودک با همسالانش شود.

در ادامه این گزارش آمده است: استفاده از تهدیدهایی مانند «اگر غذا نخوری، به دیگری می‌دهم» موجب شکل‌گیری رفتارهای مالکیت افراطی و خساست در کودکان می‌شود؛ چراکه کودک حس می‌کند باید هر چیزی را برای خود نگه دارد.

بر اساس اعلام کارشناسان، دادن وعده‌های غیرواقعی و کوتاه‌مدت  برای آرام‌سازی کودک نیز زمینه‌ساز شکل‌گیری رفتار دروغ‌گویی در آینده خواهد شد.

همچنین والدینی که برای آرام کردن کودک آسیب‌دیده، با ضربه زدن به دیوار یا اسباب‌بازی وانمود می‌کنند عامل آسیب را «تنبیه» کرده‌اند، به‌طور ناخواسته روحیه انتقام‌گیری  را به کودک می‌آموزند.

در پایان این گزارش تأکید شده است که اصلاح رفتار والدین، کلید پیشگیری از بسیاری از مشکلات رفتاری کودکان است و آموزش شیوه‌های تربیتی صحیح می‌تواند آینده‌ای سالم‌تر برای کودکان رقم بزند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه