سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جانشین انتظامی مازندران:

پلیس ۳۶ تن برنج احتکاری را در بابلسر کشف کرد

جانشین انتظامی استان مازندران از کشف ۳۶ تن برنج احتکاری به ارزش ۱۴۴ میلیارد ریال در بازرسی از یک انبار در شهرستان بابلسر خبر داد.

احتکار برنج
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،سرهنگ صمد کلاگر با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر دپوی غیرقانونی و احتکار برنج، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی با همکاری پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان بابلسر پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی قضایی، موفق شدند انبار محل نگهداری برنج احتکار شده را در این شهرستان شناسایی کنند.

جانشین انتظامی استان مازندران ادامه داد: در بازرسی از این انبار، مقدار ۳۶ تن برنج که خارج از شبکه رسمی توزیع نگهداری می‌شد و در سامانه مربوطه نیز ثبت نشده بود، کشف شد.

سرهنگ کلاگر با اشاره به ارزش اقلام کشف شده تصریح کرد: برابر نظر کارشناسان، ارزش این محموله احتکاری حدود ۱۴۴ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این رابطه متهم پرونده به مرجع قضایی معرفی شد و برنج‌های کشف شده با هماهنگی قضایی برای توزیع قانونی در اختیار نمایندگان اداره صمت و جهاد کشاورزی قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه