سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

فرماندار بابل:

سهمیه آرد ۳۵۰۰ کیلوگرمی به ۸۰۰ نانوایی بابل افزایش یافت

فرماندار شهرستان بابل از افزایش ۳۵۰۰ کیسه آرد به نانوایی‌های این شهرستان در قالب تدابیر ویژه تامین امنیت غذایی شهروندان و مسافران در ایام پراستقبال خبر داد.

آرد یارانه ای
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،سید مصطفی میرتبار با اشاره به اینکه ۸۰۰ نانوایی در شهرستان بابل فعال هستند، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص و حضور گسترده مسافران در این شهرستان، مقرر شد ۳۵۰۰ کیسه آرد بیش از سهمیه مصوب در اختیار نانوایی‌های بابل قرار گیرد تا خللی در عرضه نان رخ ندهد.

وی افزود: شهرستان بابل به دلیل داشتن بیشترین تعداد نانوایی در استان مازندران، نیازمند تخصیص سهمیه بیشتر است و این اقدام در راستای تضمین امنیت غذایی و پاسخگویی به نیاز شهروندان انجام شده است.

فرماندار بابل با تاکید بر پایش مستمر نانوایی‌ها برای اطمینان از توزیع عادلانه و به‌موقع نان، خاطرنشان کرد: «میزان تولید نان و تامین آرد به‌صورت روزانه رصد می‌شود تا از هرگونه کمبود یا اختلال در فرآیند توزیع جلوگیری شود.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که در ایام پراستقبال و سفرهای نوروزی، فشار بر تاسیسات تولیدی و نانوایی‌ها به‌ویژه در شهرستان‌های پرترددی مانند بابل افزایش می‌یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه