مسئول فنی مرکز خیریه سالمندان رامسر از حمایت بیش از ۵۰ سالمند خبر داد

مسئول فنی مرکز خیریه سالمندان حاج رحیم رحیم‌مشایی رامسر گفت: این مرکز که تنها مرکز خیریه سالمندان بانوان در غرب مازندران است، هم‌اکنون از ۵۰ سالمند نیازمند حمایت می‌کند و تداوم فعالیت آن وابسته به همراهی خیران و کمک‌های مردمی است.

سالمندان
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،مراسم احیا و کمک‌های نوع‌دوستانه مؤسسه خیریه سالمندان حاج رحیم رحیم‌مشایی رامسر، همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) و طبق سنت سال‌های گذشته، با حضور خیران و نیکوکاران شهرستان در هتل خلج برگزار شد.

عباس حسن‌برقی متخصص داخلی و مسئول فنی این مرکز، با اشاره به سابقه فعالیت مجموعه اظهار کرد: این مرکز از سال ۱۳۸۳ به‌صورت خیریه آغاز به کار کرده و در حال حاضر تنها مرکز سالمندان بانوان در غرب مازندران محسوب می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر ۵۰ سالمند، عمدتاً از اقشار نیازمند، تحت پوشش این مرکز قرار دارند. هرچند دولت با پرداخت سرانه بخشی از هزینه‌ها را تأمین می‌کند، اما با توجه به شرایط اقتصادی، نقش خیران در تداوم خدمات‌رسانی بسیار تعیین‌کننده است.

مسئول فنی مرکز خیریه سالمندان رامسر با اشاره به میزان کمک‌های مردمی گفت: سال گذشته خیران بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به این مرکز کمک کردند و در طول سال نیز مردم نوع‌دوست با تأمین نیازهای مختلف، از سالمندان حمایت می‌کنند.

حسن‌برقی مهم‌ترین نیازهای کنونی مرکز را اقلام بهداشتی، پوشک، گوشت، مرغ و سایر مایحتاج عمومی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه خیران همواره در تأمین این نیازها مشارکت فعال دارند.

وی با اشاره به وضعیت جسمی سالمندان این مرکز گفت: بیماری‌هایی نظیر سکته قلبی و مغزی، آرتروز مفاصل و ناتوانی حرکتی از مشکلات شایع سالمندان است و برخی از آنان به دلیل شرایط جسمی، وابسته به تخت بوده و نیازمند مراقبت کامل هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه