نخستین کشتی حامل ۵۵۰۰ تن گندم به زودی وارد بندر امیرآباد می شود

با هدف تکمیل ذخیره استراتژیک گندم و اطمینان از تامین نیازهای داخلی استان، واردات ۶۰ هزار تن گندم از طریق بنادر شمالی صورت می پذیرد.

پهلوگیری کشتی حامل گندم
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،اولین کشتی حامل ۵۵۰۰ تن گندم به زودی وارد بندر امیرآباد می شود. این ورودی اولیه در چارچوب برنامه ای جامع برای تامین میزان کافی گندم در استان مازندران شروع می شود.

براساس گزارش های اولیه، در ادامه این ورودی، حدود ۱۰ محموله کشتی دیگر نیز به تدریج از طریق بنادر شمالی، وارد استان خواهند شد. این محموله ها در مجموع ۶۰ هزار تن گندم را به استان می رسانند که می تواند ذخیره استراتژیک استان را پوشش دهد.

استاندار مازندران در این باره اعلام کرد: این واردات به منظور تقویت ذخایر استراتژیک گندم در استان و اطمینان از تامین نیازهای داخلی و افزایش ذخیره استان انجام خواهد شد و در حال حاضر از همکاری با سازمان های مربوطه و سیستم توزیع داخلی برای توزیع منظم و عادلانه گندم در استان اطمینان داریم.

این محموله ها در راستای سیاست های دولت در زمینه تامین امنیت غذایی صورت می پذیرد.

برنامه واردات گندم در استان مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به نبادر شمالی، امکان ورود سریع و کارآمد کالا را فراهم کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه