سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

در برخورد با تخلفات بازار کالاهای اساسی:

واحد متخلف عرضه خارج از شبکه مرغ در مازندران جریمه شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از محکومیت یک واحد متخلف به دلیل عرضه خارج از شبکه مرغ خبر داد و گفت این واحد پس از رسیدگی به پرونده در تعزیرات حکومتی استان، به پرداخت بیش از ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

عرضه خارج از شبکه مرغ
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،تقی حسام اظهار داشت: پرونده مربوط به عرضه خارج از شبکه مرغ در یکی از واحدهای صنفی استان در تعزیرات حکومتی مازندران مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک و مستندات قانونی از سوی واحد متخلف، اتهام انتسابی محرز تشخیص داده شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران ادامه داد: بر اساس رای صادره، این واحد متخلف به پرداخت بیش از ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

حسام با تاکید بر برخورد قاطع تعزیرات حکومتی با متخلفان تصریح کرد: دلیل این محکومیت، عرضه خارج از شبکه مرغ بوده و تعزیرات حکومتی استان با هرگونه تخلف در حوزه تأمین، توزیع و عرضه کالاهای اساسی، به‌ویژه اقلام معیشتی مردم، بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه