معرفی واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی اردبیل به دلیل کمفروشی ۲۴ تن میلگرد
یک واحد صنفی عرضهکننده آهنآلات در شهرستان اردبیل بهدلیل کمفروشی ۲۴ تن میلگرد به ارزش تقریبی ۹ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال، به تعزیرات حکومتی استان معرفی شد.
به نقل از روابط عمومی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل، در پی ثبت شکایت کتبی یک شهروند از طریق سامانه یکپارچه پاسخگویی ۱۲۴، موضوع در دستور بررسی کارشناسان حوزه کالا و خدمات این ادارهکل قرار گرفت.
پس از انجام بررسیهای لازم و اخذ نظریه کارشناس رسمی دادگستری، تخلف صنفی این واحد در زمینه کمفروشی احراز و پرونده مربوطه برای رسیدگی و صدور رأی نهایی به اداره تعزیرات حکومتی استان اردبیل ارسال شد.
بر اساس نتایج کارشناسی، این واحد صنفی مرتکب کمفروشی به میزان ۲۴ تن میلگرد شده که ارزش ریالی آن حدود ۹ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال برآورد شده است.
گفتنی است مطابق قوانین و مقررات، در صورت اثبات تخلف، واحدهای صنفی متخلف با جرایم سنگین و برخورد قانونی از سوی مراجع ذیصلاح روبهرو خواهند شد.
ارسال نظر