سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

رئیس‌کل دادگستری مازندران:

مازندران باید به اقتصاد صادرات‌محور حرکت کند

رئیس‌کل دادگستری مازندران گفت: مازندران در آستانه یک گذار راهبردی اقتصادی قرار دارد و باید از اقتصاد سنتی عبور کرده و به سمت اقتصادی ثروت‌آفرین، صادرات‌محور و متصل به زنجیره‌های ارزش منطقه‌ای و بین‌المللی حرکت کند.

رئیس کل دادگستری مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، عباس پوریانی در نشست با فعالان اقتصادی، مدیران اصناف، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران استان که در بابلسر برگزار شد، اظهار کرد: در ادبیات نوین حکمرانی، قوه قضاییه صرفاً نهاد رسیدگی به تخلفات نیست، بلکه یکی از ارکان اصلی تضمین‌کننده ثبات اقتصادی، اعتماد سرمایه‌گذار و پایداری تجارت به شمار می‌رود.

وی افزود: اقتصاد سالم زمانی شکل می‌گیرد که قراردادها محترم شمرده شود، مالکیت مصون باشد، اختلافات تجاری به‌صورت سریع و تخصصی حل‌وفصل شود و فعال اقتصادی و سرمایه‌گذار دارای اهلیت بداند که قانون پشتوانه اوست.

رئیس‌کل دادگستری مازندران با اشاره به سفر هیئت استان به ازبکستان، این سفر را اقدامی هدفمند در چارچوب دیپلماسی اقتصادی ـ قضایی دانست و گفت: در تعامل با مقامات کشورهای آسیای میانه، پیام مشترک ما این است که تجارت و سرمایه‌گذاری پایدار بدون اطمینان حقوقی و قضایی امکان‌پذیر نیست.

پوریانی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع اقتصادی مازندران افزود: این استان صرفاً یک منطقه گردشگرپذیر نیست، بلکه دارای توانمندی‌های بالفعل در حوزه کشاورزی صادرات‌محور، صنایع غذایی و تبدیلی، بنادر استراتژیک و کریدورهای تجاری شمال ـ جنوب است.

وی تصریح کرد: خلق ثروت زمانی محقق می‌شود که تولید، تجارت و حقوق در یک مسیر هم‌راستا حرکت کنند و اقتصاد استان از خام‌فروشی و فعالیت‌های غیرمولد به سمت سرمایه‌گذاری مشترک و قراردادهای بلندمدت بین‌المللی سوق داده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه