چهار بنای غیرمجاز در حریم کیفی سد گلورد تخریب شد
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از سد و شبکه گلورد از توقف عملیات ساخت و تخریب چهار ساختمان نیمهکاره غیرمجاز در حریم کیفی سد گلورد خبر داد.
،محمدحسن شکیبافر با اشاره به ممنوعیت هرگونه ساختوساز در حریم منابع و تأسیسات آبی اظهار کرد: پس از مشاهده اقدام چهار نفر از مالکان زمینهای واقع در حریم کیفی سد گلورد برای احداث بنا، بلافاصله روند قانونی برای جلوگیری از ادامه ساختوساز در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با وجود اخطارهای صادرشده، این مالکان نسبت به توقف عملیات توجهی نکردند که در نهایت با ورود دادستان شهرستان بهشهر و در چارچوب قوانین و مقررات، عملیات ساختوساز متوقف و چهار بنای نیمهکاره تخریب شد.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از سد و شبکه گلورد تصریح کرد: هرگونه ساختوساز در اراضی واقع در حریم دریاچه سدها ممنوع است و در صورت ضرورت، انجام آن تنها با اخذ مجوز قانونی از وزارت نیرو امکانپذیر خواهد بود.
شکیبافر خاطرنشان کرد: اگرچه مالکیت این چهار قطعه زمین متعلق به شهروندان بوده، اما به دلیل قرار گرفتن این اراضی در حریم کیفی دریاچه سد، امکان صدور مجوز ساخت برای آنها وجود ندارد.
وی گفت: اقدام بهموقع در جلوگیری از ادامه این ساختوسازهای غیرمجاز، علاوه بر صیانت از حریم سد گلورد، از تحمیل هزینههای بیشتر و بروز خسارت مضاعف به مالکان نیز جلوگیری کرده است.