English

تأکید مدیرعامل شرکت گاز مازندران بر ایمنی وسایل گازسوز

مدیرعامل شرکت گاز مازندران: از باز بودن دودکش‌ها مطمئن شوید

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با هشدار نسبت به افزایش حوادث گازگرفتگی در فصل سرما از شهروندان خواست پیش از استفاده از وسایل گرمایشی از سلامت دودکش‌ها و مسیر خروج گاز اطمینان حاصل کنند.

14
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،هژبر جوادی مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران با هشدار نسبت به افزایش حوادث ناشی از گاز در فصل سرما، گفت: با آغاز سرمای پاییزی، ضروری است شهروندان پیش از روشن کردن وسایل گازسوز از سلامت دودکش‌ها، اتصالات و مسیر خروج گاز اطمینان حاصل کنند تا از بروز حوادث تلخ جلوگیری شود.  

وی افزود: تجربه سال‌های اخیر نشان می‌دهد بخشی از حوادث گازگرفتگی به دلیل انسداد مسیر دودکش و بی‌توجهی به اصول ایمنی رخ می‌دهد، از این‌رو مردم باید از تمیز بودن دودکش‌ها و باز بودن مسیر خروج گاز اطمینان داشته باشند.  

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با تأکید بر اهمیت بهینه‌سازی مصرف انرژی نیز اظهار کرد: تنظیم دمای منازل بر روی ۲۰ درجه سانتی‌گراد علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف گاز، موجب کاهش هزینه‌ها و کمک به پایداری شبکه گاز در روزهای سرد سال می‌شود.  

جوادی در ادامه خاطرنشان کرد: با رعایت نکات ساده‌ای مانند بررسی سلامت دودکش‌ها و استفاده از الگوی صحیح مصرف، می‌توان از وقوع خطرات احتمالی جلوگیری کرد و در عین حال در پله‌های پایین تعرفه گاز باقی ماند که به نفع خانوارهای مازندرانی است.  

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در فصل سرما از شهروندان خواست با دقت در سلامت دودکش‌ها و وسایل گرمایشی، زمستانی ایمن و بدون حادثه را سپری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه