English

استاندار مازندران:

بزرگ‌ترین مزرعه قفس‌های دریایی در مازندران احداث می شود

استاندار مازندران گفت: بزرگ‌ترین مزرعه قفس دریایی استان مازندران با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در بندر بابلسر احداث می‌شود.

بزرگ‌ترین مزرعه قفس‌های دریایی در مازندران احداث می شود
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مهدی یونسی با حضور در بندر صیادی بابلسر ضمن بازدید  از ظرفیت‌ها و طرح‌های توسعه‌ای این بندر راهبردی در حوزه شیلات،  بر اهمیت نگاه جامع‌نگر به توسعه بنادر صیادی تأکید کرد و اظهار داشت فرمانداران باید با تعامل مؤثر با دستگاه‌های تخصصی در پیشبرد اهداف کلان این حوزه همکاری داشته باشند.

استاندار مازندران ادامه داد: بزرگ‌ترین مزرعه قفس دریایی استان مازندران با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در بندر بابلسر احداث می‌شود.

همچنین سرپرست اداره کل شیلات مازندران در این بازدید، بندر بابلسر را «هاب صیادی استان» خواند و با اشاره به پهلوگیری ۴۴ فروند شناور کیلکاگیر در این بندر و بندر امیرآباد، نقش راهبردی آن در توسعه صنعت آبزی‌پروری استان را مهم ارزیابی کرد و افزود: با مشارکت جامعه صیادی و اتحادیه‌های مرتبط، احداث بزرگ‌ترین مزرعه قفس‌های دریایی استان در دستور کار قرار گرفته که ظرفیت تولید سالانه آن حدود ۱۵۰۰ تن پیش‌بینی می‌شود.

نیما حسین‌زاده با اشاره به تأمین اعتبار ملی برای لایروبی بندر، از واگذاری مدیریت بهره‌برداری آن به اتحادیه کیلکا خبر داد و تصریح کرد: پیگیری تأمین دو دستگاه بیل مکانیکی برای توسعه زیرساخت‌های بندر از طریق هماهنگی با سازمان شیلات ایران در حال انجام است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های بندر بابلسر، این بندر را مناسب برای ایفای نقش پشتیبان در پروژه‌های قفس دریایی و سایر طرح‌های شیلاتی استان دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه