معاون نگهداری و تعمیرات نیروگاه شهید سلیمی نکا خبر داد؛
تعمیرات غیرمترقبه واحد ۳ بخار
معاون نگهداری و تعمیرات شرکت مدیریت تولیدبرق نکا گفت: واحد ۳ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت ۴۴۰ مگاوات پس از انجام تعمیرات غیرمترقبه به شبکه سراسری برق کشور پیوست.

، ابراهیم قلعه سری اظهار داشت: این واحد به منظور پیشگیری از نشتی آب و بخار در بویلر (دیگ بخار) و افزایش توان تولید از مدار تولید خارج شد.
معاون نگهداری و تعمیرات نیروگاه شهید سلیمی نکا با اشاره به فشردگی کار در این واحد، ادامه داد: پس از خروج واحد با توجه به نیاز شدید شبکه، فعالیتهای فشرده تعمیراتی در اسرع وقت آغاز شد و پس از تعویض واشر هیتر شماره یک و فلنج مربوط به مسیر دیس شارژ فیدپمپ توربینی، ترمیم یک لوله دیواره لترال پس و اواپراتور و نیز ترمیم ۲۰ لوله و تعویض یک لوله سوپرهیت شماره یک بویلر، رفع نشتی باکس استیم کوئل، لوله دگازور و فن ۲ تأمین کننده هوای بویلر، پس از ۴ روز تلاش مستمر و بی وقفه همکاران تعمیرات و بهره برداری، این واحد مجدداً به مدار تولید بازگشت.
ارسال نظر