English

نماینده مردم آمل در مجلس اعلام کرد؛

هدیه ۲۲.۵ میلیون تومانی برای روز معلم

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی گفت: با موافقت کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس و وزارت آموزش و پرورش ۲.۵ میلیون تومان هدیه نقدی به همراه کارت خرید ۲۰ میلیون تومانی به معلمان اهداء خواهد شد.

هدیه ۲۲.۵ میلیون تومانی برای روز معلم
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، رضا حاجی پور در حاشیه آیین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان آمل اظهار داشت: واریزی نقدی هدیه روز معلم به حساب معلمان در روزهای گذشته واریز شده و در روزهای پیش رو نیز کارت خرید به معلمان تحویل داده می شود.

وی به جذب معلمان در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: جذب معلمان از طریق ماده ۲۸ و با آزمون اقدام خواهد شد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هر سال و برای ساماندهی و جایگزینی معلمان بازنشسته، نیروهای جدید وارد آموزش و پرورش می شوند، تصریح کرد: برخی از افراد در سالهای گذشته در گروه های سربازمعلم، نهضت سوادآموزی، حق التدریسی، پیش دبستانی، مدارس غیردولتی، برون سپاری در مدارس تدریس داشتند و همچنان هم این همکاری ها ادامه دارد، اما به حد نصاب نرسیدن رتبه آنها در ورودی های اخیر در فرایند جذب قرار نگرفتند.

وی با تأکید بر اینکه همه این افراد با سابقه های زیادی در حال خدمت به آموزش و پرورش و باعث ارتقای علمی و تحصیلی دانش آموزان شدند، ابراز داشت: در فرایند ساماندهی و جذب معلمان انتظار است این گروه ها نیز ویژه تر دیده و در فرایند جذب، ساماندهی شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه