سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر خبر داد؛

پیش بینی تولید ۷۵۰ تن توت فرنگی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر از پیش بینی تولید ۷۵۰ تن توت فرنگی در زمین های زراعی این شهرستان خبرداد.

توت فرنگی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، معصومه صفری اوریمی از کشت ۷۵ هکتار توت فرنگی در زمین های زراعی این شهرستان خبرداد و اظهار داشت: پیش بینی می شود ۷۵۰ تن توت فرنگی در این شهرستان تولید شود.

وی ادامه داد: رقم های کشت شده توت فرنگی کاماراسو، سلوا و محلی است که ۱۳۰ نفر بهره بردار در زمینه کشت این محصول فعالیت دارند و عملکرد توت فرنگی در هر هکتار ۱۰ تن است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر افزود: توت فرنگی به عنوان یک میوه زودرس به مصرف تازه خوری می رسد و ارقام چهار فصله که سریع الرشد و خزنده هستند، از اواخر اردیبهشت تا اواخر تابستان گاهی اوایل پائیز میوه می دهند که در هر بوته میوه های ریز و به تعداد زیاد تولید می شوند و یکی از ارقام چهار فصله مناسب کشت های گلخانه ای کاماروسو می باشد.

وی تصریح کرد: عملکرد رقم سلوا بالاست و میوه های بزرگ و سفت دارد و قسمت وسط رنگ پریده است اما پوست آن رنگ قرمز درخشان و براقی دارد و طعم میوه آن در اوایل تابستان لطیف و میوه سلوا از نظر عمر انبارداری و امکان حمل و نقل مناسب است و گلدهی آن مداوم و در طول سال کم و زیاد می شود و وزن میوه بین ۳۰ تا ۴۰ گرم است.

صفری اوریمی توصیه کرد: برداشت توت فرنگی در مزرعه باید صبح یا عصر، زمان هایی از مزرعه که هوا خنک تر است و میوه کاملاً قرمز شده انجام گیرد و بلافاصله پس از برداشت محصول را خنک بسته بنده نمود و به بازار مصرف ارسال کرد و بهتر است میوه را همراه با کمی از دم برداشت کرده تا موقع برداشت به میوه فشاری نیاید و به علت آسیب پذیری شدید میوه باید آن را در جعبه های کم عمق بسته بندی نمود.

وی خاطرنشان ساخت: توت فرنگی را می توان در فصول مختلف اواخر تابستان، پائیز و بهار کشت نمود و با وجود این زمان کاشت تا حد زیادی بستگی به شرایط آب و هوایی منطقه، جنس خاک و نوع رقم حدود استفاده برای کاشت دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه