سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی مازندران خبر داد؛

حضور یک میلیون و ۹۶۸ هزار نفر شب گردشگر در مازندران

مدیرکل میراث‌فرهنگی مازندران از حضور ۶۰۱ هزار گردشگر و ثبت اقامت یک میلیون و ۹۶۸ هزار و ۴۱۳ نفر-شب از تاریخ ۲۵ تا ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۳ در این استان خبر داد.

نمک آبرود چالوس
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، حسین ایزدی تعداد گردشگران مقیم رسمی و غیررسمی را در روز ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۳ ، ۶۰۱ هزار و ۵۰۸ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: از ۲۵ اسفند تا روز ۲۹ اسفند، مجموعاً یک میلیون و ۹۶۸ هزار و ۴۱۳ نفر شب در استان اقامت کردند.

وی با اشاره به استقبال چشمگیر از روستاهای گردشگری مازندران، تعداد بازدیدکنندگان روستاها در روز ۲۹ اسفندماه را حدود ۶۸ هزار نفر و مجموع کل این بازدیدها را ۱۷۹ هزار و ۱۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تعداد بازدیدکنندگان از نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و سوغات نوروزی در این بازه زمانی، دو هزار و ۵۱۵ نفر بوده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی مازندران گفت: چهار هزار و ۲۶۸ نفر از موزه‌های استان در بازه زمانی ۲۵ تا ۲۹ اسفندماه بازدید کرده‌اند.

وی همچنین میزان ورودی خودروهای سواری به استان از مبادی شش‌گانه را در آخرین روز اسفندماه ۸۰ هزار و ۴۵۸ دستگاه و مجموعاً ۳۸۸ هزار و ۲۶۴ خودرو تاکنون اعلام کرد.

ایزدی در پایان به نظارت دقیق بر مراکز اقامتی و پذیرایی اشاره کرد و افزود: در روز ۲۹ اسفندماه، ۷۲۵ مورد نظارت از صنوف و مراکز مرتبط صورت گرفته و مجموع کل بازدیدهای نظارتی از آغاز فعالیت‌های ستاد به ۱۴ هزار و ۵۲۸ مورد رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه