سرخط خبرها
  • کولیوند: گزارشی از شیوع بیماری در میان زائران نداشته‌ایم
  • انفجار معدن مس دلیجان، ۲ کشته بر جای گذاشت
  • افزایش سقف تسهیلات دانش‌بنیان‌ها به ۱۰۰ درصد فروش
  • ۲۵ هزار کودک به فرزندخواندگی رفتند؛ تغییر مسیر حمایت از کودکان بهزیستی
  • دردسر بزرگ پرسپولیس برای جدایی بازیکن خارجی/استقلال درگیر شکایت‌های نیم همتی
  • کمبود اتوبوس زائران در مرز صفری مهران
  • سایپا قیمت پراید وانت را بالا برد
  • دو دستاورد راهبردی ایران در مسیر سوخت پاک و تراشه‌های نسل نو
  • شهرک‌های صنعتی همچنان درگیر خاموشی هستند
  • بقائی به پادشاه بحرین: برتری در اسلام به زبان عربی نیست
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش

استاندار مازندران:

۴۰ پروژه نیمه تمام آماده بهره برداری در دهه فجر است

استاندار مازندران با اشاره به اینکه اتمام طرح ها و پروژه های نیمه تمام به مردم استان متعهد هستیم، گفت: در ۵۰ روز گذشته حدود ۴۰ پروژه نیمه تمام را آماده بهره برداری کردیم که در ایام الله دهه فجر افتتاح خواهد شد و عمده این پروژه ها حدود یک دهه بلاتکلیف بود.

استاندار مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مهدی یونسی با تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری پیروزی انقلاب اسلامی معجزه الهی بود و حضرت امام خمینی رمز پیروزی انقلاب را ایمان و وحدت کلمه معرفی نمود.

وی با اشاره به این که جشن دهه فجر باید از حالت دولتی خارج و مانند جشن ماه شعبان به صورت مردمی برگزار گردد، ادامه داد: مردم باید در جشن بزرگ رویداد با عظمتی که در آن نقش ممتازی داشتند، بیشتر مشارکت داشته باشند.

استاندار مازندران با بیان این که انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی دستاوردهای فراوانی داشته است، تصریح کرد: علیرغم امکانات اندک و موانع موجود ۳ دستاورد کم نظیر انقلاب؛ تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی، رشد آزادی های مدنی و مشارکت های سیاسی مردم و تغییر راهبرد نظام سلطه و تحقق استقلال ایران در سپهر سیاست خارجی است.

وی افزود: شعار اصلی ما توسعه همه جانبه کمی و کیفی استان مازندران مبتنی بر متدهای علمی و مشورت با کارشناسان مجرب است که در تحقق این هدف ۲ اصل اساسی را در دستور کار قرار دادم که اول؛ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است و دوم؛ شعار دولت چهاردهم یعنی وفاق ملی و همبستگی است که توسط رییس محترم جمهور مطرح گردیده است که در اجرای این شعار از همه ظرفیت ها، پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در استان بهره خواهم برد.

یونسی با اشاره به اهمیت تحقق وفاق ملی مورد تاکید رئیس جمهور، یادآور شد: با صراحت اعلام می کنم بیشترین هماهنگی، همدلی و وحدت بین تیم مدیریتی استان و نماینده ولی فقیه، نمایندگان مجلس شورای و جریانات سیاسی و حاکمیتی در مازندران وجود دارد.

وی تصریح کرد: ابر چالش مهم استان مازندران موضوع زیست محیطی یعنی پسماند است که سعی می کنیم این چالش را در دوران مدیریتی خودمان حل کنیم و تنش آبی دیگر چالش موجود در استان است که طی روزهای گذشته در دیدار با ریاست محترم مجلس مطرح کردیم و چالش سوم؛ زیرساخت های مواصلاتی و جاده ای است که موجب درد و رنج فراوان برای مردم استان و گردشگران شده است و بنابراین مدیریت استان همه تلاش خود را برای تقلیل و کاهش این مشکلات اساسی به کار خواهد بست.

این مسئول بیان داشت: این قول را به مردم استان مازندران خواهم داد که پروژه های نیمه تمام و رها شده را یکی پس از دیگری به بهره برداری برسانیم و در ۵۰ روز گذشته حدود ۴۰ پروژه نیمه تمام را آماده بهره برداری کردیم که در ایام دهه فجر افتتاح خواهد شد که عمده این پروژه ها حدود یک دهه بلاتکلیف بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه