سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفت؛

افتتاح سالن ورزشی مختص بانوان در مازندران

آیین افتتاحیه دومین جشنواره ملی فرهنگی ورزشی بانوان شاغل در وزارت جهاد کشاورزی و استان های کشور با حضور مسئولان وزارتخانه و مدیران سازمان برگزار شد.

علایی مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، آیین افتتاحیه دومین جشنواره فرهنگی ورزشی بانوان وزارت جهاد کشاورزی از ۳۰ استان و در رشته های تیراندازی، شطرنج و تنیس روی میز در استان مازندران با حضور علایی مقدم سرپرست معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران برگزار شد.

این دوره از مسابقات به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی و اداره کل رفاه و پشتیبانی به مدت ۲ روز در شهرستان ساری برگزار شد.

شاهپور علایی مقدم در این مراسم اظهار داشت: امیدوارم این مسابقات انگیزه‌ای برای توسعه ورزش در این نهاد باشد.

وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با ۶۴ هزار نیرو زحمتکش، خانواده بزرگی است.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از رؤسای سازمانی که نسبت به این مسابقات با روحیه باز استقبال و نسبت به اعزام نیروها واکنش مثبت نشان دادند تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: از بین ورزشکاران یک خانم ورزشی مسلط بعنوان مشاور ورزشی بانوان در کنارمان خواهیم داشت.

علایی مقدم با بیان اینکه این جشنواره بهانه‌ای است تا ورزش بانوان را در وزارت جهاد ارتقا بدهیم گفت: اما هر سازمان، در ابتدا تقویم ورزشی وزارت جهاد را در ابتدای سال مشخص نموده و با برآورد هزینه‌ها به وزارتخانه ارائه دهد.

وی بیان داشت: همچنین در حوزه ورزش بانوان باید برای سازمان برنامه معین اتخاذ کنیم و از استعداد و پتانسیل های بانوان در مسابقات خارج از کشور استفاده کنیم.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی  ابراز امیدواری کرد: انشاالله در سال های بعد سالن ورزشی مختص سازمان جهت ورزش بانوان در مرکز تفریحی صدف وزارت جهاد داشته باشیم.

وی ابراز داشت: هر کشوری که بتواند امنیت کشور خود را تأمین کند به معنای قوی بودن آن است و عیار امنیت زایی آن کشور بالا است و اینکه چه‌کسانی در سنگر امنیت‌زایی در تلاش هستند حائز اهمیت است.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی ابراز داشت: باید از مقوله جوان گرایی در وزارت جهاد استفاده کنیم زیرا خانم‌ها در مدیریت‌ هم تعهد بالایی دارند هم در بخش سلامت اداری ممتاز هستند و در طول سالیان اخیر کمتر خانمی متهم به فساد اقتصادی شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه