سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

محیط زیست مازندران اعلام کرد؛

تلاش برای جلب عامل کشتن ۴ قلاده روباه درمرزن آباد مازندران

محیط زیست مازندران اعلام کرد: دادگستری مرزن‌آباد مازندران برای معرفی عامل شکار چهار قلاده روباه فرصت چهار روزه داد.

محیط زیست مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، بر اساس اعلام سازمان محیط زیست استان مازندران، تصاویر چهار قلاده روباه آویزان شده از یک درخت در فضای مجازی بازنشر شد که شکارچی برای خودنمایی اقدام به این رفتار غیر انسانی کرده بود و متاسفانه باز نشر و چرخش این تصاویر و اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی احساسات مردم منطقه غربی مازندران را خدشه دار کرد و کاربران فضای مجازی از مسوولان امر خواستار پیگیری و برخورد قاطعانه با این فرد متخلف شدند.

در پی انتشار تصاویر لاشه چهار قلاده روباه آویزان شده از یک درخت در محوطه بنای مسکونی شخصی در دلیر یکی از روستاهای بخش مرزن آباد، رییس دادگاه عمومی و انقلاب این بخش به مالک این بنا برای معرفی عامل آن به دادگاه فرصت چهار روزه داد

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست چالوس اظهار داشت: روز گذشته به محض اطلاع از این اتفاق ناخوشایند موضوع در دستور کار قرار گرفت و بدون فوت وقت از مکان وقوع این حادثه بازدید شد.

وی ادامه داد: متأسفانه به علت انتشار این تصاویر در فضای مجازی زمانی که کارشناسان این مجموعه مکان یاد شده بازدید کردند هیچ آثار جرمی پیدا نشد، اما با پرس و جو از اهالی منطقه شماره تماس و مشخصات فردی مالک این بنا دریافت شد.

نادر سحرخیز گفت: علاوه بر این اقدامات، شکایتی هم با همراهی کارشناس حقوقی این دستگاه اجرایی علیه مالک این بنای مسکونی تنظیم و برای پیگیری قضایی تحویل رئیس دادگاه عمومی و انقلاب مرزن آباد ارائه شد که همان جا این مقام مسوول قضایی طی اخطاریه‌ای دستور داد مالک این بنا باید پاسخگو باشد و باید تا پنجم فروردین ماه جاری خودش را به دستگاه قضایی معرفی کند.

وی افزود: نکته دیگر آنکه رئیس دادگاه مرزن آباد پیگیر آن است دهیار و اعضای شورا‌های اسلامی روستای دلیر هم باید به این دستگاه قضایی مراجعه نموده و در این باره توضیح دهند.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست چالوس بیان داشت: قدردانی از فعالان رسانه‌ای به ویژه شبکه‌های اجتماعی پیام رسان همچنین از آنان خواست در بروز چنین اتفاقاتی قبل انتشار خبر به طور حتم با مسوولان حفاظت محیط زیست تماس گرفته و به طور دقیق از صحت یا کذب این اتفاقات نظر خواهی کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه