سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران:

طرح ها و ایده های نو در برنامه های روز مازندران اجرا شود

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، گفت: در اجرای برنامه های این روز به دنبال هویت سازی هستیم تا از سرمایه های موجود استان بیشتر از همیشه برای آگاهی بخشی نوجوانان و جوانان در خصوص داشته های مازندران بهره گیری کنیم.

جلسه برنامه های روز مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، قاسم عزیززاده گرجی در جلسه بزرگداشت روز مازندران در ساری با اشاره به اینکه برنامه های امسال "روز مازندران"‌ به مجموعه های مردمی سپرده شود، اظهار داشت: مردمی شدن فعالیت ها و پرهیز جدی از تصدی گری دستگاه‌های اجرایی، این زمینه و بستر را فراهم می کند تا رویداد روز مازندران مطابق میل و پسند مخاطبان جامعه اجرا شود و حتی در گرایش بیشتر جامعه به حضور در این مراسم نیز تأثیر گذارد.

وی فراگیرشدن برنامه های روز مازندران در سطوح مختلف جامعه را به عنوان دیگر برنامه ریزی ها و اهداف برنامه امسال این روز برشمرد و ادامه داد: در برنامه ریزی ها باید به گونه ای عمل شود که برنامه های متناسب با ذائقه مردم هر منطقه در شهرها و روستاهای مازندران اجرا شود البته خیلی از برنامه های محوری این روز در روستاها اجرا خواهد شد.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به نامگذاری سالروز تشکیل حکومت شیعی در دیار علویان با عنوان روز مازندران، گفت:‌ با این نامگذاری این روز به هویت اصلی خود برگشته است.

وی، روز مازندران را بهانه ای برای شناساندن ظرفیت های ناشناخته و کمتر شناخته شده استان برشمرد و افزود: برنامه های تبیینی جدی با نگاه به داشته های سنتی در قالب های متفاوت هنری در این وادی می تواند یاری گر باشد و نباید برنامه ها به سمتی برود که سخنرانی صِرف باشد.

عزیزاده گرجی بیان داشت:‌ از مسئولان و مدیران این انتظارمی رود تا با حمایت و راهبری ضمن بهره گیری از اقدامات شاخص و برجسته سال‌های گذشته، طرح ها و ایده های نو را در برنامه های این روز اجرا کنند.

وی عنوان داشت: در اجرای برنامه های این روز به دنبال هویت سازی هستیم تا از سرمایه های موجود استان بیشتر از همیشه برای آگاهی بخشی نوجوانان و جوانان در خصوص داشته های مازندران استفاده کنیم.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، همچنین بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این برنامه ها تأکید کرد و افزود: شخصیت های مؤثری در حوزه های مختلف در مازندران داریم که می توان به عنوان مشاهیر و مفاخر از آنها در برنامه های این روز نام برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه