با حضور مسئولان استان:

درمانگاه تخصصی حضرت فاطمه الزهرا (س) فرهنگیان چالوس به بهره‌برداری رسید

آئین بهره‌برداری از درمانگاه تخصصی حضرت فاطمه الزهرا (س) فرهنگیان چالوس، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و خَیِر نیک‌اندیشی که در بازسازی آن حمایت مادی و معنوی کرده است، رسماً افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.

افتتاح درمانگاه فرهنگیان چالوس

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، علیرضا سعدی‌پور در این مراسم با اشاره به بازدید وزیر آموزش و پرورش و هیأت همراه از این درمانگاه تخصصی، اظهار داشت: انسان های خَیِر و نیک اندیش زیادی در کشور داریم که به ساخت فضاهای آموزشی و به ویژه، حوزه سلامت فعالیت دارند.

وی ادامه داد: ۳۰ درصد فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی در مازندران با همت خیرین ساخته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: زبان قاصر است که از زحمات و تلاش‌های حاج رحیم قربانی خَیِر نیک‌اندیش که در بازسازی و به بهره‌برداری رساندن این درمانگاه تلاش فراوانی کردند و ما قدردان همه خَیِران و همچنین ایشان هستیم که در امر فضاهای آموزشی و تربیتی حضوری فعالانه دارند.

همچنین رئیس آموزش و پرورش چالوس نیز با قدردانی از این عمل خیرخواهانه، بیان داشت: ۱۴ ماه تلاش شبانه‌روزی برای بازسازی ساختمان سابق آموزش و پرورش چالوس جهت تبدیل به درمانگاه فرهنگیان صورت گرفت.

مهدی سام دلیری افزود: در برخی بازه زمانی در این چند ماه اخیر، حتی تا ۶۰ نیروی فعال در امر بازسازی مشغول به فعالیت بودند.

وی عنوان داشت: تصمیم بر این بود تا این درمانگاه به نام حاج رحیم قربانی خیر نیک اندیش نامگذاری شود اما ایشان نپذیرفتند و اعلام کردند به نام حضرت فاطمه الزهرا (س) مزین شود و امروز نیز شاهد بهره‌برداری از این درمانگاه تخصصی در شهرستان چالوس هستیم.

رئیس آموزش و پرورش چالوس ابراز داشت: محیط‌های آموزشی مختلفی در شهرستان چالوس با کمک همین خیرین بازسازی شد و من شخص سرمایه‌گذاری به معرفت ایشان ندیدم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه