سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران:

بودجه شرکت‌های دولتی نقش اثرگذار در اقتصاد منطقه دارد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با اشاره به نقش اثرگذار بودجه شرکت‌های دولتی در اقتصاد منطقه گفت: نماینده‌های مجلس این بودجه‌ها را به سمت استان جهت دهی کنند.

غلامی راد

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، مفید غلامی راد در گفت و گو با خبرنگاران  با بیان اینکه اینکه از نظر پیش بینی و تخصیص بودجه جزو استان‌ها چندم هستیم، شاخص خاصی نداریم، اظهار داشت: بودجه فرم‌های مختلف خاص خود را دارد و شامل بودجه‌های عمرانی، ملی وغیره است و دراعتبارات استانی، بودجه عمرانی دارای چند ردیف از جمله استانی، نفت، ۲۰ درصد ارزش افزوده، ورزش، نوسازی، جرایم راهنمایی و رانندگی و غیره است که سرجمع آن رقمی را تشکیل می‌دهند و در این بخش جزو استان پنجم هستیم.

وی در ادامه با اظهار اینکه در اعتبارات هزینه‌ای به میزان حقوق پرسنلی که می‌دهیم و در این بخش نیز جزو استان‌های رده پنجم هستیم، افزود: بخش سایر اعتبارات ملی نیز دارای برداشت و برش استانی نیست، مثلاً یک پروژه‌ای که از انزلی تا بهشهر یا از یزد تا گلوگاه را شامل می‌شود، برش استانی آن معلوم نیست.

رئیس سازمان مدیریت برنامه و ریزی مازندران یادآور شد: در پروژه‌های اینچنینی چند استان درگیر هستند و قابلیت تفکیک ندارند.

وی با اظهار اینکه بودجه متغیرهای مختلفی دارد گفت: عمده اعتبارات مربوط به شرکت‌های دولتی است، به عنوان مثال کل اعتبارات سال جااری در بخش عمومی، عمرانی و جاری در کشور بیش از ۵۷۰ هزار میلیارد تومان بوده است ولی اعتبارات شرکت‌های دولتی سه برابر این میزان بوده است.

غلامی راد با تاکید براینکه در بودجه سهم بندی استانی نداریم، یادآور شد: اعتبارات شرکت‌های دولتی روی اقتصاد منطقه‌ای که در آن مستقر هستند، تأثیرگذار است ولی باید ببینیم فعالیت و سرمایه گذاری شرکت‌ها درکجاست، به عنوان نمونه ایمیدرو، شرکت ملی نفت درکجا سرمایه گذاری می‌کنند و موثرین و نماینده‌های مجلس باید این بودجه‌ها را جهت دهی کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران درباره پیش بینی بودجه استان در لایحه ۱۴۰۰ گفت: در این لایحه ضریب افزایش حقوق کارکنان دولت مورد توجه قرار گرفته است اما باید بدانیم که ۲۷ دستگاه اجرایی در بخش بودجه استانی هستند و دستگاه‌هایی نظیر آموزش و پرورش، نیروهای مسلح، قوه قضائیه، دانشگاه‌ها و غیره ملی هستند و باید به این مسائل توجه کنیم.

غلامی راد با عنوان اینکه رشد بودجه دارای نرم است، افزود: طی دو سه سال گذشته آزادراه‌ها را در قانون بودجه و ردیف قرار دادیم و امسال نیز چند سد را دارای ردیف کردیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه