سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

شهردار چالوس خبر داد :

ستاد بحران شهرداری چالوس در آماده باش

شهردار چالوس گفت: با توجه به پیش بینی بارش شدید بارات و تغییرات جوی ستاد بحران شهرداری چالوس در آماده باش قرار دارد.

جعفر ردایی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ،جعفر ردایی اظهار داشت: مناطق مختلف شهری که در آسیب آب گرفتگی بیشتری قرار دارند شناسایی و ستاد بحران در موقع وقوع هر گونه اتفاق حاضر خواهند شد.

وی ادامه داد: تمام نیروهای ستاد بحران شهرداری و خدمات شهری در مناطق مختلف شهری در وقوع حادثه حاضر خواهند شد.

ردایی بیان داشت: ازماهها پیش لایروبی نهرهاانجام موانع مسیر خروجی آب برداشته وپیشگیری های لازم انجام شد.

وی گفت: شهروندان در صورت هر گونه بروز مشکل ناشی از آب گرفتگی و مشکلات پیش رو با شهرداری تماس بگیرند.

شهردار چالوس عنوان داشت: در بعضی از مناطق که مشکل آب گرفتگی شدید در گذشته وجود داشت و پیش بینی می شود باز هم‌ ایجاد شود مشکل زیرساختی است که از قبل وجود داشت که نیازمند اعتبارات استانی توسط ستاد بحران استان است تا به صورت دایمی مشکل آب گرفتگی رفع شود اما شهرداری برای رفع مشکل به صورت موقت آنچه در توان داشت بکار بست و انجام‌ می دهد.

ردایی اظهار داشت: اقدامات عمرانی در سالهای اخیر و ساماندهی رودخانه چالوس، ایجاد رینگ با تمام ایمنی و فنی انجام‌شده و در زمان بروز آب گرفتگی‌و سیل ضمن اینکه مشکلاتی پیش نمی آید بلکه در خروجی آب تاثیر خوااند داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه